Notícies | TV

Humor empordanès

Jair Domínguez estrena a la xarxa la sèrie «Cubicles»

El projecte s'adreça a un "públic molt ampli i intel·ligent" diu el guionista figuerenc, satisfet amb la bona acollida dels primers capítols
27-05-2011 12:57
0 vots
Històries d'oficina EMPORDA.INFO

Històries d'oficina EMPORDA.INFO

Des de l'Alt Empordà, on s'ha afincat després de viure dotze anys a Barcelona, el periodista i guionista Jair Domínguez viu l'estrena de Cubicles, la que és la primera sèrie en català produïda, concebuda i emesa exclusivament per Internet.

Satisfet de la bona acollida que ha rebut fins al moment, el seu creador explica que es tracta d'un projecte personal, al qual ha tingut oportunitat de donar sortida a través de la xarxa amb l'objectiu "d'adreçar-se a un públic ampli i intel·ligent que busca una cosa diferent i en català".

En català i a la xarxa

Si bé el fet que sigui en català, pot reduir el nombre de seguidors que tingui la sèriè, Domínguez considera que la possibilitat d'utilizar les xarxes socials per penjar i fer difusió d'una manera totalment gratuïta dels sis websodis que formen Cubicles farà que la repercussió del producte no tingui límits.

Aquest dilluns ja s'ha penjat a www.cubicles.cat, el segon dels capítols, que tenen una durada de cinc minuts, pensats per ser visualitzats al lloc de treball o en dispositius mòbils. Directe.cat és qui ha tirat endavant aquest projecte produït per Tirabol, donant total llibertat de creació a Domínguez, que ha volgut oferir al gran públic en un format breu grans dosis d'humor i entreteniment.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (12:39 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dimecres 27 Maig.

14,3%

TELE 5

12,3%

ANTENA 3

9,1%

TVE 1

8,1%

LA SEXTA

5%

CUATRO

2,8%

NOVA

2,6%

13TV

2,6%

FDF TELE5

2,5%

LA 2

2,3%

ENERGY

Veure números complets.