Notícies | TV

Nit de Reis

TVE retransmet per Catalunya la Cavalcada dels Reis de Barcelona

Els periodistes Laura Riu, Àngel Pons i Jordi Vila explicaran tot el que passi des que els Reis arribin al port de Barcelona
04-01-2013 10:37
0 vots
Laura Riu, Rtve.es

Laura Riu, Rtve.es

Com ja és tradició TVE Catalunya retransmet la cavalcada de Barcelona dels Reis Mags d'Orient, dissabte a les 19.15h a La 1 fins a les 21h. Així, la nit més màgica de l'any arriba un cop més a totes les llars a través de TVE.

TVE Catalunya vol fer arribar la il·lusió i la màgia dels Reis Mags a tots els nens i nenes de Catalunya amb la retransmissió de la Cavalcada de Barcelona. Aquest any, compartint senyal i mitjans amb TV3, retransmetrà en directe a La 1 l'arribada dels Reis Mags amb vaixell al moll de la fusta i el recorregut de Melcior, Gaspar i Baltasar fins al carrer Pelai.

A Plaça Catalunya hi haurà instal·lat el set de TVE amb els presentadors Laura Riu i Àngel Pons i l'ajuda de Jordi Vila que seguirà a peu de carrer la Cavalcada, en contacte directe amb ses majestats els Reis d'Orient. Al set hi haurà les actuacions de Margaret, La Porta dels Somnis i Manu Guix, i el visitarà l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. A més, hi haurà d'altres sorpreses com un flashmob.

Com cada any la retransmissió de TVE Catalunya vol fer viure la màgia de la Cavalcada amb un conte de Nadal. Una aventura que comença quan els Reis Mags demanen ajuda al periodista Àngel Pons per trobar un regal molt especial que s'han deixat al Centre de Producció de TVE a Sant Cugat. Amb l'ajuda de la Lupita dels Lunnis, del Render dels Clanners i de grups de gent molt diversa com cowboys, ballarines de bollywood, equips de futbol... trobaran aquesta capsa que amaga un secret molt màgic.

El programa el presentaran Laura Riu, Àngel Pons i Jordi Vila, el dirigirà Xavier Viza i el realitzarà Miquel Àngel Sabater i Jordi Vives.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Ara a la TV

Ara (15:04 h)

Després

Cerca els teus programes preferits:

Audiència

Dijous 23 Maig.

19,6%

TELE 5

11,1%

ANTENA 3

9,2%

TVE 1

7,5%

LA SEXTA

4,4%

NEOX

4,4%

CUATRO

2,8%

LA 2

2,7%

FDF TELE5

2,1%

NOVA

2,1%

DIVINITY

Veure números complets.