Passejades

Entreteniment per terra, mar i aire

0 vots

Castelló d'Empúries - Girona

Des del paracaigudisme fins al kàrting, passant per totes les modalitats de la navegació, els esports d'equip, el tennis, l'hípica o la sempre popular petanca, tenen cabuda en els diferents espais de la marina d'Empuriabrava

Poques viles ofereixen tantes possibilitats de lleure i esportives com Castelló d'Empúries i, sobretot, la seva marina d'Empuriabrava. Espai privilegiat al mig de la badia de Roses, la urbanització ens ofereix una multiplicitat d'instal·lacions i ofertes que el fan ser únic i, potencialment, un lloc únic i diferent els 365 dies de l'any.

El seu entramat de canals, amb més de trenta quilòmetres de vials navegables i uns 2.500 amarratges, la fan ser la marina residencial més gran de la Mediterrània i, al mateix temps, un port segur per a barques, iots i velers d'eslora respectable. La navegació és, doncs, en totes les seves variants, el principal atractiu d'Empuriabrava.

Per als aficionats que no disoposen d'embarcació pròpia, diverses empreses especialitzades es dediquen al lloguer de llanxes equipades i a punt de sortir a la mar. Per als ­menys agosarats, existeix la possibilitat d'un petit creuer personal més modest, fet amb les barquetes elèctriques o de poc cubicatge ubicades al canal principal i que permeten recórrer els canals en família o amb els amics.

En el front de mar, tant a la platja principal com a la Rubina o a can Comas, les opcions també estan obertes, des del surf fins a les regates de vela, passant per la pesca amb canya, el rem, les passejades amb les motos d'aigua o, en els llocs permesos, el creixent i espectacular suurf d'estel o kitesurf.

Canals polivalents

L'entramat de canals transita en paral·lel amb avingudes amples i carrers íntims aptes per a voltar-hi a peu, en bicicleta o amb altres estris rodats, com els patins o ginys similars.

La urbanització fa de connector entre les dues parts del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà (Cortalet-Estanys de Vilaüt) i també uneix els municipis veïns amb un carril bici que passa per la part alta de la Rubina (propera a la C-260) amb enllaç des del rec dels Salins, o cap als Estanys Europa mitjançant el pont elevat de la Muga.

En aquest recompte no podem oblidar el paracaigudisme, una de les fonts de riquesa turística del municipi. L'aeròdrom d'Empuriabrava acull un dels centres més actius d'aquest esport en l'àmbit mundial.

Així mateix, el futbol té un espai propi a les instal·lacions municipals properes a l'aeròdrom. El tennis ofereix un bon assortit de pistes molt a prop d'aquests indrets. Hípica, minigolf, kàrting i petanca, la sempre popular petanca, arrodoneixen un elenc de possibilitats que mai s'acaba. I tot, en un sol nucli turístic carregat de serveis, allotjament i restaurants acollidors.

Galeria de fotos

Mapa d'ubicació

Propostes a l'Empordà

Deixa el teu comentari
Des del paracaigudisme fins al kàrting, passant per totes les modalitats de la navegació, [..]
De:
Fins a: