Notícies | Planes

Els cinc millors «escape rooms» d'Espanya

La possibilitat de protagonitzar aventures tints cinematogràfiques a impulsat aquestes opcions d'oci
14-02-2020 17:04
0 vots
El 'escape room' d'Alacant, 'Sanitorium' | Facebook @sanatoriumescape

El 'escape room' d'Alacant, 'Sanitorium' | Facebook @sanatoriumescape

Els 'escape rooms' no deixen d'estar de moda. La fascinació per protagonitzar aventures de tints cinematogràfics, de vegades angoixants i, de vegades, terrorífiques, ha impulsat a Espanya un bon nombre de locals que segueixen innovant amb experiències i escenaris cada vegada més rics.

El mecanisme d'aquestes 'escape rooms' és senzill. Un espai tancat, una ambientació específica i un desafiament per als jugadors: sortir de l'escenari superant proves de diferent tipus, en molts casos desxifrant claus o endevinalles.

L'oferta és cada vegada més gran i més sofisticada, però aquests són cinc dels millors 'escape rooms' d'Espanya:


Sanatorium (Alacant)


Els premis a la millor immersió i a la millor experiència dels Escape Room Awards 2019 situen a la 'escape room' Sanatorium, d'Alacant, com una de les millors d'Espanya. L'escenari, un sanatori, una estranya clínica en què passen coses misterioses i en què va morir el 'pacient 405'. La missió dels participants: revertir la història per salvar el malalt.Escape Barcelona


Un dels referents dels 'escape rooms' a Espanya, el Escape Barcelona, ??es va dur l'any passat el premi a millor ambientació i millor sala revelació dels Escape Room Awards 2019 per la seva habitació 'Tomb Hunter. La Llegenda de Akasha. Aquest joc, amb un espectacular nivell de detall en la seva decoració, gira al voltant de la llegenda de la "primera vampiressa de la humanitat" i compta amb tots els atractius per a una hora d'evasió.

Abduction Madrid (Rivas-Vaciamadrid)


Abduction Madrid, un "escape room'' de Rivas-Vaciamadrid (Madrid), es va emportar els premis a les millors proves i la millor sala original en els Escape Room Awards 2019 per la seva proposta 'The Exam'. La proposta, destinada a grups de dos a sis persones, planteja un desafiament físic i mental per als jugadors. El propi 'escape room' adverteix que no és un joc "fàcil".

Cubick Madrid


Cubick Room compta amb quatre 'escape rooms' a Espanya, concretament a València, Menorca, Mataró i Madrid. Aquest últim va rebre l'any passat el premi a millor Game Master dels Escape Room Awards 2019. La seva proposta promet "disparar l'adrenalina i les emocions fins a límits mai abans viscuts" amb dosis de "intriga i diversió". En Cubick Room, el Game Master, qui dirigeix ??la partida, incentiva i anima els jugadors, és un treballador de centre. I sempre amb un objectiu: escapar de l'habitació desxifrant les endevinalles del joc, que es perllonga durant aproximadament una hora.

Insidious (Nalda, la Rioja)


Un 'escape room' de la Rioja, Insidious, es va alçar en els Escape Room Awards 2019 amb el premi a la millor sala de terror pel seu desafiament 'La immobiliària'. El repte, pensat per a un nombre de dos a cinc jugadors, s'afronta durant una hora i quart amb dos possibles maneres, segons la seva pàgina web: misteri i malson, en funció del grau de sobresalt que desitgem.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Propostes a l'Empordà

Deixa el teu comentari
p { margin-bottom: 0.21cm; } A la plaça del Doctor Ernest Vila, allà on temps reculats [..]
De:
Fins a: