Notícies | Planes

VIATGES

Nomadian Travel, la nova agència de viatges en línia

Una plataforma digital especialitzada en crear experiències que compta amb una eina multidestinació per planificar les teves vacances a mida
31-10-2019 12:58
0 vots
Nomadian Travel, la nova agència de viatges online Shutterstock

Nomadian Travel, la nova agència de viatges online Shutterstock

Neix Nomadian Travel, una nova agència de viatges en línia que posa a disposició dels usuaris multitud d'opcions i serveis.

Amb Nomadian Travel nostres lectors podran donar curs al seu esperit aventurer i nòmada, ja que aquesta plataforma permet reservar un viatge de forma íntegra. En aquest sentit, ofereix a través de la mateixa eina tots els serveis que l'usuari necessita per viure experiències al complet: vols, allotjament, transport terrestre o activitats d'oci, permetent en pocs minuts crear un viatge combinat amb diferents activitats a cada destinació.

Sens dubte, Nomadian Travel et permetrà experimentar sensacions úniques des del moment en què comences a organitzar un viatge i fins que el gaudeixes.

Descobreix Nomadian Travel


Com funciona nomadiantravel.com?

Si tens dubtes sobre les teves vacances, els experts de Nomadian Travel t'oferiran idees de viatge i paquets creats especialment per a tu. Després pots adaptar les idees que més t'agradin a les dates i necessitats.

Nomadian Travel a més ofereix l'aplicació Multidestí, amb la qual podràs configurar el teu circuit de vacances combinant diferents llocs de visita de manera àgil i senzilla. Els nostres assessors en línia t'ajudaran durant tot el procés a resoldre els teus dubtes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Propostes a l'Empordà

Deixa el teu comentari
El punt més a l’est de la península Ibèrica ens depara un munt de sorpreses interessants [..]
De:
Fins a: