Notícies | Planes

Els camins de ronda de la Costa Brava

Rutes de baixa dificultat que surten d'entorns urbans i que permeten conèixer mil indrets i racons emblemàtics de la nostra terra
27-03-2017 09:26
0 vots
Litoral de Calella Miquel Cornellà

Litoral de Calella Miquel Cornellà

Vorejar a peu el litoral de la Costa Brava seguint la ruta del camí de ronda és una de les millors activitats per practicar el senderisme i alhora gaudir de la bellesa paisatgística de la nostra terra. Aprofitant l'arribada de la primavera, us proposem algunes rutes per fer.

De Calella a Llafranc. El tram s'inicia a la platja del Port Bo de Calella de Palafrugell, el barri mariner més popular. Mirant a mar i girant la vista cap a la dreta es veu la punta del Conill darrere de la qual hi ha la platja del Canadell, la qual s'ha de travessar. Després d'un seguit d'escalinates, s'arriba a Llafranc.

La ruta del cap Ras. Entre Llançà i Colera hi trobem el cap Ras, una petita península on perdre-s'hi descobrint el gran contrast de cales que hi ha. Començant per cala de Bramant, continuant per la fina platja del Borró i de Garbet, i acabant al poble de Colera.

De Llançà al Port. En el sentit invers, el camí que uneix Llançà amb El Port de la Selva té un recorregut impagable.

De Sant Feliu a s'Agaró. El traçat sinuós, els pins, els matolls i els trams propicis per a la pesca amb canya són els elements més característics d'aquest recorregut que voreja la punta d'en Pau, la cala del Vaixell, les planes de cala Pedrosa, i acaba a la marina de Port d'Aro.

SABER-NE MÉS

www.costabrava.org

www.diaridegirona.cat/tags/camins-de-ronda.html

www.girona.cat

www.catalunya.com

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Propostes a l'Empordà

Deixa el teu comentari
Des del paracaigudisme fins al kàrting, passant per totes les modalitats de la navegació, [..]
De:
Fins a: