Rebels de Batea 2013

0 vots
Rebels de Batea 2013

Després de la lluita contra la duresa de condicions que imposa el terreny i el clima de la Terra Alta, neix amb orgull Rebels de Batea Blanc de 100% de raïm de garnatxa. El vi és fruit de l’esforç i la perseverança dels viticultors de la regió. Ells van creure fa anys en el potencial de la zona i han treballat amb constància fins a aconseguir transformar-la en una icona de la viticultura catalana. És el primer vi  que emmarca el projecte dels 7 Magnífics, que neix de la il·lusió i experiència de l’equip de viticultura i enologia de Bodegas Torres.

Els 7 Magnífics vol fer un recorregut per tot Catalunya en la recerca de l’autenticitat de les denominacions d’origen oferint vins que s’apropin al paisatge, el clima, les vinyes i la gent que la treballa.
Rebels és el fruit del raïm de les vinyes molt velles veremades a mà en les que s’identifica la Terra Alta. És un vi sincer que mostra amb noblesa tot el caràcter que ofereix la garnatxa blanca. És un  vi equilibrat, agradable. Les aromes són de cítrics, fruita amb os, tocs anisats, floral. En boca és voluminós, amb cos  i es va desplegant mostrant una complexitat de sabors. És un vi que en ajuda a conèixer millor aquesta varietat blanca

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent