Les Cousins 2010 - L’inconscient

0 vots
Les Cousins 2010 - L’inconscient

Un Priorat modern dels nous cupatges de carinyena i garnatxa autòctons de la zona

És la història de dos cosins, en Marc i l’Adrià Pérez, de la mateixa edat, que han viscut i compartit des de petits l’ambient i el treball del celler. Han treballat colze a colze a les finques i cellers de la família Mas Martinet i Cims de Porrera i han viatjat a diferents regions vitivinícoles del món, i França és un dels països que més els ha marcat, però també Uruguai i Sud-àfrica.


Les Cousins és un projecte ubicat al poble de Porrera. El Priorat és la terra que més coneixen i entenen, i amb la qual més s’identifiquen. Durant anys han estat recuperant velles finques a Porrera, han experimentat i han provat diferents vinificacions.

 

El vi és un Priorat modern  dels nous cupatges de carinyena i garnatxa autòctons de la zona, i  amb menor proporció cabernet, merlot i sirà, amb una criança de 12 mesos. És un vi molt amable per gaudir en qualsevol ocasió, amb un atractiu vestit per cridar l’atenció del públic més jove. És fresc i alegre, d’un color negre intens. No té un gran potencial aromàtic, sobresurten les fruites madures i un toc mineral, però el gust és boníssim, amb una entrada en boca llaminera i estructurada, molt ben protegida per una correcta acidesa i uns tanins molts madurs. Un petit descobriment a una qualitat-preu excel·lent.

 

DO: Priorat
Preu: entre 8 i 10 euros

 

Pilar Garcia.
Sommelier del restaurant Las Vegas de Manresa

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent