Martinet Bru 2008

0 vots
Martinet Bru 2008

Té unes intenses aromes de fruita madura, espècies i herbes aromàtiques

José Luis Pérez és un dels homes més respectats del Priorat. Juntament amb la seva filla Sara, avui al capdavant del celler familiar, enòloga inquieta, estan marcant una segona revolució a la zona, en apostar per les varietats autòctones i la viticultura ecològica.

 

Quan els pioners  de la renovació del Priorat van elaborar la seva primera anyada el 1989 van marcar una pauta de vins poderosos, concentrats, minerals a base de les noves varietats com la cabernet sauvignon i la merlot, que s’han convertit en un clàssic de la regió. Amb el temps, sembla que el mercat s’ha cansat d’aquests vins clàssics i el públic general prefereix vins més frescos i lleugers que ens donen la garnatxa i la carinyena autòctones de la zona i que ja van ser arrencades el primer cop.

 

La garnatxa és més llaminera i rodona, la carinyena més feréstega amb una acidesa i tanins més punyents, cosa que fa que la saviesa popular ompli al Priorat d’aquestes dues vinyes, perquè es complementen a la perfecció. El vi té unes intenses aromes de fruita madura, espècies i herbes aromàtiques. L’entrada en boca és intensa i molt afruitada, de pebre rosa. Uns tanins molt estables, i un llarg postgust ens deixa com a resultat un vi excel·lent.

 

DO: Priorat
Preu: de 17,5 a 19,5 euros

 

Pilar Garcia.
Sommelier del restaurant Las Vegas

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent