Carmelo Reserva 2004

0 vots
Carmelo Reserva 2004

Un vi d’una bona intensitat, madur, elegant, amb molta fruita negra

Situada en una de les zones més prestigioses de la Rioja Alta, a San Vicente de la Sonsierra, on es reuneixen unes condicions molt privilegiades per al cultiu del raïm.

 

El 1989 hi va haver un canvi de timó a càrrec de l’enòleg i propietari Miguel Ángel Rodríguez, que va renovar i actualitzar el celler mirant al futur, seguint les tendències dels gustos del consumidor però sense perdre l’essència, l’experiència i la tradició del pas del temps.

 

El celler està enclavat en una roca de 1.200 metres totalment impermeable, de gran duresa i bellesa que dóna estabilitat a la temperatura ambient per a la criança del seus vins. Aquest vi és de la varietat tempranillo 100 % d’unes vi-nyes de més de 60 anys amb un rendiment d’un quilo per cep.

 

Un vi d’una bona intensitat, madur, elegant, amb molta fruita negra que, fins i tot, recorda la regalèssia, tocs especiats de pebre negre i de violetes. Fresc com una rosa, sense cap nota d’embelliment, és interessant pel seu equilibri entre l’entrada d’un rioja modern i l’harmonia i la suavitat d’un rioja clàssic.

 

DO: Rioja
Preu: de 25 a 28 euros

 

Pilar Garcia.
Sommelier del restaurant Las Vegas

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent