Pagos de María 2007

0 vots
Pagos de María 2007

El celler Macià Batle fa molts anys que elabora vi, des del 1856, al bell mig de Mallorca

El celler Macià Batle fa molts anys que elabora vi, des del 1856, al bell mig de Mallorca. Saben combinar sàviament la modernitat i la tradició, les varietats autòctones (mantonegre, callet, premsal) amb les foranes (cabernet, merlot, syrah).

 

El seu objectiu és oferir vins amb «cos i ànima» de la millor qualitat. A final del 1996 van construir un nou celler amb una arquitectura fantàstica i unes grans instal·lacions dotades de les més moderna tecnologia que els permet l’elaboració de vins que potencien la riquesa d’aromes i sabors del vins mallorquins. Binissalem és la regió vinícola més coneguda que comprèn cinc municipis. Protegida dels vents septentrionals per la serra tramuntana, origina un microclima de caràcter benigne.

 

Un clima mediterrani, un terreny ric en calci, pla o lleugerament ondulat garanteix uns vins que destaquen per el seu bon sabor, profund color i especial aroma. El mantonegre, cabernet sauvignon i syrah amb què ha estat elaborat Pagos de María li donen un intens color,especialment perfumat i fresc, aromes de fruita madura, pruna, especies, cacau. El gust és carnós i amable amb un taní viu.

 

DO: Binissalem (Mallorca)
Preu: de 15 a 18 euros

 

Pilar Garcia
Sommelier del restaurant Las Vegas

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent