Notícies | Gastronomía

Figueres

L'Anxova de l'Empordà és protagonista en els Sopars Maridats

Són organitzats per La Cuina de l'Empordanet, La Cuina del Vent i els cellers de la DO Empordà
02-03-2020 18:40
0 vots
Presentació de la vuitena edició dels Sopars Maridats. EMPORDA.INFO

Presentació de la vuitena edició dels Sopars Maridats. EMPORDA.INFO

La 8a edició dels Sopars Maridats, convocada pels col·lectius gastronòmics La Cuina de l'Empordanet, La Cuina del Vent i la DO Empordà, ja està en marxa.

Els encarregats de presentar aquesta edició han estat Vicenç Fajardo, president de La Cuina de l'Empordanet; Roser Bronsoms, presidenta de La Cuina del Vent, i Carles Xuriguera, president de la Comissió de Promoció del Consell Regulador de la DO Empordà.

Durant la campanya –tots els divendres fins al 29 de maig (excepte per Setmana Santa)– hi haurà un total de 29 àpats confeccionats per parelles formades per un cuiner i un sommelier, que treballaran conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú de cada restaurant.

Paper destacat de l'Anxova


En l'edició d'enguany, l'Anxova de l'Empordà té un gran protagonisme, ja que les elaboracions principals inclouran aquest producte tan nostrat. L'elecció de l'anxova com a fil conductor de la campanya no és casual. L'aposta per la proximitat i la qualitat del producte han sigut raons de pes per incorporar-la dins la campanya gastronòmica. A més, els menús inclouen productes de Marca de Garantia de l'Empordà, i es podrà degustar oli de la DOP Oli de l'Empordà i d'Herbes de l'Empordà. Els preus dels sopars oscil·laran entre els 45 i els 65 euros (IVA inclòs), i les reserves es podran fer trucant directament a cada restaurant.

Origen de l'activitat 

Aquesta campanya va néixer amb l'objectiu d'oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d'alta qualitat. També d'enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Així com d'aconseguir dinamitzar el sector en una època de l'any on hi ha poc moviment turístic a la zona, mobilitzant el públic local i nacional.

A la pàgina web www.soparsmaridats.com, els usuaris podran trobar i descarregar tota la informació sobre la campanya i les notícies, així com els menús, que s'aniran penjant esglaonadament atès que aquests estan elaborats amb productes de temporada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent