Notícies | Gastronomía

FIGUERES

Masia Empordà us proposa un nou «showcooking» guiat per Lídia Casademont

La classe de cuina és oberta a tothom, aquest divendres, 6 de març, a la tarda
02-03-2020 18:40
0 vots
Lídia Casademont guia les classes de cuina. SANTI COLL

Lídia Casademont guia les classes de cuina. SANTI COLL

Aquest divendres, 6 de març, a les sis de la tarda, Masia Empordà by Fricash, en col·laboració amb la dietista i nutricionista figuerenca Lídia Casademont, fa un nou showcooking a la mateixa botiga de carn de Figueres. En aquesta ocasió la recepta proposada serà un magret d'ànec amb salsa de fruits vermells i reducció de garnatxa. Una recepta senzilla, deliciosa, de temporada i a l'abast de qualsevol nivell de cuina dels assistents.

Un cop acabada la recepta, i que els assistents hagin pogut tastar el resultat, Lídia Casademont donarà uns consells nutricionals i respondrà a les preguntes dels assistents.

A banda dels showcookings, que es fan el primer divendres de cada mes, també es fa un concurs les dues setmanes següents de cada mostra entre totes aquelles persones que facin la recepta i en mostrin el resultat a les xarxes socials. Els premis que poden guanyar són el darrer llibre de Lídia Casademont, Dieta: Què faig malament?, signat per ella mateixa, i un lot de productes de Masia Empordà.

En definitiva, un esdeveniment que serveix per donar a conèixer productes del territori i per donar eines a tothom per passar una bona estona als fogons fent receptes de temporada.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent