Notícies | Gastronomía

Vilafant

Vilafant encén els fogons de la seva Aula de Cuina cinc dijous

L'Ajuntament ha programat un curs centrat en la cuina de producte
02-02-2020 10:55
0 vots
La cuinera Roser Bronsoms participa en la presentació del curs. EDUARD MARTÍ

La cuinera Roser Bronsoms participa en la presentació del curs. EDUARD MARTÍ

L'Aula de Cuina de Vilafant té els fogons a punt per iniciar el Curs de Cuina de Producte. La seu d'aquest curs és l'escola Mare de Déu del Mont i les inscripcions ja estan obertes. El curs, que es fa durant cinc dijous, sempre a 1/4 de 9 del vespre, comença el 13 de febrer amb aquest programa: Presentació amb Roser Bronsoms, presidenta de La Cuina del Vent i cuinera de Can Jeroni; Anna Espelt, viticultora, i Pep Amiel, del Restaurant Amiel i Molins. El plat a preparar, en aquesta presentació, és botifarra de perol, un producte estrella d'alt valor energètic i nostrat de les comarques gironines als tallers de cuina. El taller és a càrrec de Gregory Abella, del Restaurant Falconera de Roses.

El 20 de febrer, el taller el fa Marc Margall, de Cuina 22 de Vilafant; el 27 de febrer, Carles Antoner, del Restaurant Carles Antoner de Lladó; el 5 de març, Marc Saguer, de la Pastisseria Parc Bosch de Vilafant, i el 12 de març se celebra un sopar final amb tots els alumnes i col·laboradors.

Les places per participar en el Curs de Cuina de Producte de Vilafant són limitades i hi ha temps per apuntar-se fins al 10 de febrer. El preu és de 50 euros per als veins del municipi i de 70 euros per a les persones no empadronades a Vilafant.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent