Notícies | Gastronomía

Roses

Roses obre la convocatòria de la Ruta de les Tapes 2020

Tindrà lloc entre el 20 i el 29 de març de l'any vinent
18-12-2019 11:08
0 vots
La Ruta de Roses ofereix tapes de gran nivell. EMPORDA.INFO

La Ruta de Roses ofereix tapes de gran nivell. EMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Roses organitzarà entre el 20 i el 29 de març de 2020 una nova edició de la Ruta de la Tapes. La iniciativa, que assoleix en cada convocatòria un gran èxit de públic i que enguany comptà amb la participació de 83 establiments adherits, torna a oferir als restauradors de la població l'oportunitat de donar a conèixer la riquesa gastronòmica del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. Els bars i restaurants interessats a participar en la propera edició poden inscriure's fins al 20 de gener.

La Ruta de les Tapes permet a vilatans i visitants gaudir durant 10 dies d'un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi. El preu per tapa i copa de vi que s'ha establert per a l'edició de 2020 és de 3 euros.

Amb cada nova edició, el nombre d'establiments adherits a la campanya no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments que van participar l'any 2016, als 83 de la passada edició de 2019. Paral·lelament, el nombre de persones que es donen cita en aquesta festa gastronòmica ha viscut també un augment continuat, arribant-se a les 193.000 tapes servides durant l'edició d'enguany.

Els establiments interessats a inscriure's per participar en la Ruta de les Tapes de Roses 2020, ja poden trobar la fitxa de participació i el document d'adhesió a l'apartat de l'Àrea de Promoció Econòmica de la web municipal www.roses.cat. Un cop complimentats, es poden presentar a les oficines del Departament de Promoció (C/ Madrid, núm. 1), o bé a través del correu electrònic rutatapes@roses.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent