Notícies | Gastronomía

Figueres

Masia Empordà ofereix tastets d'inspiració d'àpats nadalencs

Les demostracions són obertes a tothom a les instal·lacions de la carretera de Roses
13-12-2019 07:51
1 vot
La botiga de carn Masia Empordà by Fricash. EMPORDA.INFO

La botiga de carn Masia Empordà by Fricash. EMPORDA.INFO

La botiga de carn Masia Empordà by Fricash, de Figueres, ha organitzat diversos tastos de productes de la casa i degustacions de productes que es poden adquirir a la mateixa botiga com a proposta per als àpats de Nadal. Serà aquest divendres, 13 de desembre, de 5 a 8 de la tarda, i dissabte, dia 14, de 10 del matí a 1 del migdia.

Concretament, el divendres es poden tastar els farcits nadalencs de Masia Empordà, els chutneys i les melmelades de Can Bech maridats amb carn i formatges i els patés de Nadal de Kremers. El dissabte es podran degustar el conill de Vilafant, els farcits de Masia Empordà, productes de la gamma de Casa Amella, els patés de Nadal de Kremers i productes Collverd.

Aquests dos dies especials estan pensats per descobrir productes nous o per inspirar-se per fer els àpats especials d’aquestes festes nadalenques. Aquesta és una iniciativa que Masia Empordà anirà repetint al llarg del 2020, alternant degustacions de productes de la casa i d’empreses de proximitat amb receptes, showcookings i consells de la nutricionista i dietista figuerenca Lídia Casademont.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent