Notícies | Gastronomía

Madrid

La catalana Carla Peyron, finalista del concurs de tapes GMchef

Madrid acull, aquest dimarts 12 de novembre, la gran final del concurs amb 6 semifinalistes procedents de tota la geografia espanyola
11-11-2019 12:56
0 vots
Clara Peyron preparant la seva tapa. GMcash

Clara Peyron preparant la seva tapa. GMcash

La catalana Carla Peyrón, amb la tapa 'Niñoyaki de formatge i tòfona, bolets, Maiz fumat i cruixent d'avellana' representa a Catalunya a la gran final de GMchef 'Alimenta el teu talent 2019', el concurs de tapes organitzat per GMcash dirigit a estudiants de primer any d'hostaleria i cuina, que se celebra aquest dimarts 12 de novembre a l'Espai Florida Retiro de Madrid.

En la seva 4a edició el concurs ha comptat amb la participació de més de mil alumnes procedents de 159 escoles de tot el territori nacional.

Carla Peyrón, nascuda a Sant Cugat, i amb una dilatada experiència és membre de la Selecció Espanyola de Cuina, professora de cuina en els campaments de el programa de Televisió Espanyola Masterchef i compta amb un llarg historial de premis com el Campionat Nacional de Tòfona negra de Sòria 2019, la Copa Culinària de les Amèriques 2017, Medalla de plata de la cuina Mediterrània a Rimini (Itàlia) 2018 i finalista de la millor pasta de te artesana a Barcelona 2018 entre d'altres.

ELS FINALISTES

Els sis finalistes que s'enfrontaran a Madrid per disputar la Gran Final de GMchef 2019 són:
 • Carla Peyron - CIFP La Flora - Burgos - Finalista zona nord
 • Cristina Ramírez - EFA la Serna de Bolaños - Ciudad Real - Finalista zona centre
 • David Padilla - CETT - Barcelona - Finalista Catalunya
 • Paqui Valent - IES Heliópolis de Sevilla- Sevilla - Finalista Andalusia
 • José Luis Pascual - IES Universitat Laboral d'Albacete - Albacete - Finalista llevant i Balears
 • Rosa Nazareth Ortiz Ruiz - Hotel Escola Santa Brígida - Gran Canària - Finalista Canàries

EL JURAT

Els aspirants hauran de reproduir les tapes finalistes davant un prestigiós jurat amb estrelles Michelin, que tindrà la tasca de decidir qui es converteix en el nou GMchef 2019, que estarà compost per:
 • Martín Berasategui - President de Jurat, xef amb 10 estrelles Michelin - Restaurant Martin Berasategui
 • Erlantz Gorostiza - xef amb 2 estrelles Michelin - Restaurant MB
 • Fina Puigdevall - xef amb 2 estrelles Michelin - Restaurant Les Cols
 • Clara P. Villalón - xef i blogger fundadora de Mismigas.com
 • Jesús Terrés - Periodista gastronòmic i director de la Guia Hedonista
GMchef és un concurs gastronòmic organitzat per GMcash que compta amb la col·laboració d'Unilever, Hellmann's i Renfe. El seu objectiu és fomentar el talent i la creativitat en la gastronomia, formar futurs xef i reconèixer als 3 primers classificats amb una estada en pràctiques en els principals restaurants d'estrella Michelin de país.

Sobre GMcash - GM Food Iberica

GMcash, orientada en exclusiva a la venda per a professionals independents de l'hostaleria i la restauració, és l'àrea de cash & carry i una de les línies de negoci de General Markets Food Iberica, una companyia internacional que forma part de la multinacional xinesa Bright Food. GM FOOD és líder en el sector de la distribució alimentària a Espanya amb una facturació de 1.100 milions d'euros i 2.500 empleats. GMcash compte a dia d'avui amb 73 centres a Espanya, repartits en 12 comunitats autònomes.

GMchef, creat el 2016, és el concurs de tapes per a estudiants de primer curs d'escoles d'hostaleria i cuina en el territori nacional. En l'anterior edició de 2018 es van inscriure més de 80 escoles i 630 participants. En l'edició d'GMchef Alimenta la teva Talent 2019 han participat 159 escoles i més de 1.000 alumnes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent