Notícies | Gastronomía

Cinc trucs per fer la sangria perfecta

Consells per aconseguir el millor sabor en una de les begudes de l'estiu
18-07-2019 11:30
0 vots
Trucs per realitzar la millor sangria de l'estiu. Shutterstock

Trucs per realitzar la millor sangria de l'estiu. Shutterstock

La sangria és junt amb la cervesa una de les begudes més consumides al nostre país durant l'estiu i és especialment atractiva per als turistes estrangers. Si ets dels que t'agrada preparar-la a casa, pren nota d'aquests cinc consells per aconseguir la sangria perfecta:

Productes de qualitat


El primer i més important per fer una bona sangria és que el productes que tiris sempre siguin de gran qualitat. El vi ha de ser negre i sec i mai 'peleón', encara que també és cert que hi ha qui fa la sangria amb vi blanc. A més, les fruites han d'estar en el seu punt ni molt madures ni molt verdes.

Sucs naturals


No cometis l'error de comprar el suc de taronja envasat per fer la teva sangria. El suc de taronja natural li donarà un sabor molt més autèntic.

El dia abans


El vi de la sangria sempre s'ha de macerar amb les fruites, per això cal que la sangria quedi en repòs almenys dues hores encara que el més recomanable és que la sangria es prepari dos dies abans de ser consumida per a que tingui el millor gust.

Sense sucre afegit


Les pròpies fruites expulsen els sucres necessaris perquè la sangria tingui el seu toc de dolçor perfecte, així que no cal afegir sucre extra, tal com recomanen en moltes receptes.

No tiris gel a la sangria


La sangria sempre ha d'estar molt freda però no és bona idea que posis els glaçons de gel directament a la gerra, ja que llavors la sangria s'aigualirà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent