Notícies | Gastronomía

CONTINGUT PATROCINAT

La Pastisseria Can Cairó de Roses estrena parada al Mercat Cobert

El nou espai de l'empresa centenària s'ha inaugurat aquest juny amb una xocolatada popular i un espectacle entorn del pa
26-06-2019 07:30
1 vot
La nova parada de Can Cairó al Mercat Cobert de Roses. EMPORDA.INFO

La nova parada de Can Cairó al Mercat Cobert de Roses. EMPORDA.INFO

A partir d'ara, si aneu o sou de Roses, al Mercat Cobert d'aquest municipi trobareu també pastissos, brioixeria de primera, creps fetes al moment, irresistibles frappés i, sobretot, pa artesà. Una oferta interessant per a qualsevol, tant per als clients locals del mercat com per qui el visita puntualment o durant les vacances.

Can Cairó és una pastisseria artesana i familiar de Roses que des de fa més de 100 anys endolceix els àpats i els moments més especials de les famílies. Però més enllà del prestigi guanyat amb l'esforç dels anys i la qualitat i l'artesania dels seus productes, si alguna cosa ha sabut fer aquesta pastisseria és adaptar-se a les necessitats i tendències dels nous temps sense oblidar el més important per a ells: la tradició i l'amor per la feina ben feta. L'objectiu és poder brindar a la clientela una oferta moderna, exigent i suficient que satisfaci les necessitats del client de tota la vida però també les del jove que entén el món d'una altra manera i busca experiències diferents.

Per això, fa anys que Can Cairó ha deixat de ser només una pastisseria per posicionar-se com un negoci pioner en el municipi que mira cap al futur. Una de les seves apostes més fermes és recuperar i reivindicar un producte de consum bàsic gens sofisticat però que està en boca de tots: el pa. Fa mesos que Can Cairó es prepara i treballa a l'obrador per oferir un pa natural, artesà i de gran qualitat.

Fet amb massa mare, elaborat amb noves farines sostenibles d'alta qualitat i incorporant-hi diferents cereals que atorguen al pa propietats molt diverses, la gamma de pans amb la qual Can Cairó es presenta al mercat és tan variada com interessant. Pa de xia. Pa integral 100% ecològic. Pa d'espelta o sègol. I un pa molt d'aquí que no podia faltar: el pa de tramuntana.

Aquesta aposta pel pa natural i artesà casa molt bé amb l'estratègia d'innovació de Can Cairó i amb la jugada d'establir-se al mercat. «Ser al mercat és un repte que ens il·lusiona», explica Santi Buscató, propietari de la pastisseria els últims 25 anys. «És un repte perquè entenem el mercat com un espai de proximitat, amable, on el client busca un valor afegit: qualitat, confiança, i un consum responsable. Això és el que, modestament crec, anem oferint a la gent des de fa més de 100 anys a la pastisseria, i ara també ho farem aquí, al Mercat Cobert», afegeix.

A més Buscató afronta la proposta del mercat amb optimisme i amb responsabilitat perquè «els mercats són el cor d'una ciutat. D'alguna manera reflecteixen la seva ànima, el tarannà de la seva gent, són una eina de cohesió social importantíssima, i no hem d'oblidar que aquí, en una localitat com Roses, el mercat juga també un paper fonamental en l'atracció de nous clients, tant visitants com turistes», esmenta el propietari.

La inauguració de la parada va celebrar-se oficialment el dissabte 15 de juny passat amb l'espectacle infantil Els Pànids (La Bèstia Peluda i Gremi flequers artesans comarques gironines), una representació amb titelles que parla dels beneficis del pa a través de la història de dos aprenents de flequer que afronten el seu primer dia a l'obrador.

PASTISSERIA CAN CAIRÓ

  • Adreça: Carrer Sant Elm, 5 (Botiga) i Mercat Municipal de Roses
  • Telèfon: 972 254 515
  • Web: www.cancairo.com

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent