Notícies | Gastronomía

Els tres errors que comets al cuinar les salsitxes

Descobreix com has de fer-ho perquè et quedin cruixents per fora i sucoses per dins
14-11-2017 18:37
0 vots
Descobreix trucs nous a la cuina. Getty Images

Descobreix trucs nous a la cuina. Getty Images

Les salsitxes són un d'aquests aliments que combinen amb tot, ja sigui amb patates, amb ous o simplement amb una mica de pa. És un menjar molt utilitzat a la nostra gastronomia. Una de les seves avantatges és que es poden cuinar en qualsevol moment i en molt poc temps.

Però, alguna vegada t'has preguntat com cal fregir una salsitxa perquè quedi perfecte? Et mostrem els tres errors que comets al cuinar-les i què has d'evitar a partir d'ara.

No punxis les salsitxes

Moltes vegades, a l'hora de fregir salsitxes, solem punxar-les amb una forquilla perquè no saltin. Amb aquesta acció el que aconseguim és que perdin gran part del sabor. Per això, el millor que es pot fer al posar-les a la planxa o a la paella és deixar-les tal i com estan. D'aquesta manera quedaran cruixents per fora i sucoses per dins.

Evita coure-les

Si vols preparar les salsitxes en brou o amb vi, el més aconsellable és que les facis a la planxa i després els hi afegeixis la salsa. No les coguis perquè la textura de la salsitxa no serà la mateixa. Quedaran blanquinoses i, per tant, menys apetitoses i saboroses.

La fregidora, com més lluny, millor

La fregidora és la major enemiga de les salsitxes fresques. Estem acostumats a cuinar aquestes salsitxes precuinades que, pràcticament, no tenen sabor.

Per això, quan comprem una salsitxa fresca o una xistorra procedim de la mateixa manera i no ha de ser així. El més recomanable és rostir les salsitxes en una paella molt calenta o una planxa ja que, d'aquesta manera, es cuinaran en el seu propi suc i no perdran aquest sabor que les caracteritzen.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent