Notícies | Gastronomía

Figueres

El restaurant El Pelegrí organitza un sopar temàtic sobre l'Empordà

Té lloc aquest divendres amb una xerrada audiovisual a càrrec de Josep Maria Dacosta i Yvonne Heinert
30-03-2017 07:04
0 vots
Façana del restaurant de l'avinguda Dalí. EMPORDA.INFO

Façana del restaurant de l'avinguda Dalí. EMPORDA.INFO

El Restaurant El Pelegrí, vinculat a l’Hotel Pirineos de Figueres, organitza, aquest divendres al vespre, la xerrada audiovisual “Descobreix l’Empordà”, amb dos ponents que coneixen molt bé la comarca. “L’Empordà és un territori fotogènic, per això hem convidat a la fotògrafa Yvonne Heinert i a qui fa foto-gag-fies (les fotos amb gag) Josep Maria Dacosta –Daco– perquè mostrin les seves imatges mentre gaudim d’un excel·lent sopar”, expliquen els organitzadors. 

El sopar començarà amb un aperitiu d’icones empordaneses, que seran comentades pels autors. “Seguirem amb una degustació visual dels paisatges més captivadors de la contrada i acabarem amb una sorpresa... un concurs per endevinar indrets de la comarca. Hi haurà premis per als més ben classificats. Per acabar farem un ressopó de fotos sobre la tramuntana”, afegeixen Daco i Yvonne.

Yvonne Heinert és una artista transversal, polifacètica: fotògrafa que ha realitzat diverses exposicions com ara Els colors de l’Empordà, artista floral, reconeguda pels seus espectaculars dissenys de les creus de maig i participant en els Temps de Flors de Girona. És autora de dissenys d’interiorisme, entre altres camps on ha participat i triomfat.

Josep Maria Dacosta és un apassionat de la comunicació, col·labora amb el Setmanari de l’Alt EMPORDÀ i en altres mitjans de la premsa comarcal, amb fotografies i textos, i sobretot li encanta exercir d’empordanòleg, tasca que consisteix a fer difusió de la comarca i de la seva gent. 

El sopar començarà a les nou del vespre. Té un cost de 35 euros per persona.Més informació en el web del restaurant o trucant al telèfon 972 500 312.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent