Notícies | Gastronomía

Pont de Molins

El restaurant El Molí marida els seus plats amb vins del celler Vinyes d'Olivardots

Els Sopars Maridats fan parada a la vora de la Muga, a Pont de Molins
14-03-2017 11:36
0 vots
El menjador del restaurant El Molí. EMPORDA.INFO

El menjador del restaurant El Molí. EMPORDA.INFO

La ruta gastronòmica empordanesa –organitzada per la Cuina del Vent, La Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà– continuarà els Sopars Maridats aquest divendres, 17 de març, amb el restaurant El Molí de Pont de Molins com a escenari. El celler Vinyes d’Olivardots, de Capmany, amb vins reconeguts a les llistes dels crítics gastronòmics, hi posarà els seus vins per maridar els plats de la cuina que dirigeix Marc Lladó.

El menú degustació que ofereix El Molí pel preu de 47 euros per persona començarà amb uns aperitius (bunyols de bacallà, crema de carbassa i olives), que seran acompanyats pel Finca Oliverdots d’Àmfora 2015. Després, una coca de foie, poma caramel·litzada i micromesclum, maridat amb Blanc de Gresa 2014. El parmentier amb ou pochat i tòfona d’Olot es maridaran amb el Vd’O 6.13-Samsó Blanc; el llobarro de Roses amb pèsols, tripa de bacallà i botifarra negra, amb el Finca Olivardots Vermell 2013; el magret d’ànec a la brasa escalopat amb múrgoles, amb el Gresa 2009. Per postres, mandarina, iogurt i gerds, fred i calent de xocolates, tot maridat amb els vins de Vinyes d’Olivardots, aigües i cafè.

“És un honor per a nosaltres poder maridar el nostre menú amb els vins de Vinyes d'Olivardots, premiat recentment pel seu vi Vd'O 1.10 2010, com a millor vi de Catalunya i aprofitem per felicitar-los per la feina ben feta”, expliquen. Per reservar només cal trucar al 972 529 271.

Un dels patrocinadors dels Sopars Maridats és Gustum, que es promociona des de la Marca de Garantia. És un projecte de cooperació interterritorial coordinat per l’Associació Leader de Ponent i impulsat conjuntament per altres Grups d’Acció Local de Catalunya. Té com a objectiu fomentar el desenvolupament rural a través de la promoció i la comercialització del producte agroalimentari local.

Trobareu més informació al web dels Sopars Maridats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent