Notícies | Gastronomía

Figueres

L'Antaviana de Figueres marida els seus plats amb vins de Mas Vida de Cistella

El celler participa en els Sopars Maridats amb el restaurant figuerenc
09-03-2017 09:01
0 vots
Detall del restaurant Antaviana. EMPORDA.INFO

Detall del restaurant Antaviana. EMPORDA.INFO

Els Sopars Maridats, la ruta gastronòmica empordanesa –organitzada per la Cuina del Vent, La Cuina de l’Empordanet i la DO Empordà– segueix el seu periple. Aquest divendres, 10 de març, Figueres acull una nova etapa amb el restaurant Antaviana com a amfitrió i amb la presència destacada del celler Mas Vida de Cistella, que hi posarà els seus vins per maridar els plats de la cuina que dirigeixen Carles Fabregó i Rosina Miserachs.

El menú que presenta el restaurant Antaviana per a aquest divendres començarà amb unes croquetes de pernil, un aperitiu amb tres tapetes, una terrina de foie gras amb Tuber Melanosporum (tòfona negra). Aquest començament l’acompanyaran amb el Mas Vida blanc 17 collita 2011 (envellit en ampolla). El calamar de potera sobre cruixent làctic es maridarà amb el Mas Vida blanc 117 collita 2015. El risotto de bacallà confitat s’acompanyarà amb el Mas Vida vermell 23 collita 2012. La galta d’ibèric cuita a baixa temperatura, amb el seu suc, anirà maridada amb el Mas Vida vermell 32 collita 2012. Per postres, sorbet de Mistela de la família; pa amb xocolata i oli 100% arbequina de Mas Vida, maridades amb el Mas Vida vermell 32 collita 2010. El menú, que inclou Aigua Les Creus, pa de Terrades i cafè Roura, costarà 50 euros.

Una cita d’alta qualitat

La campanya dels Sopars Maridats va néixer amb l’objectiu d’oferir una proposta gastronòmica en un sentit total, empordanesa i d’alta qualitat. També vol enfortir i consolidar relacions entre els cellers i els restaurants, que són els dos col·lectius que fonamenten la riquesa de la gastronomia empordanesa. Per al sopar, que començarà a les nou del vespre, és imprescindible fer reserva trucant al talèfon 972 510 377. trobareu més informació en el web de Sopars Maridats.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent