Notícies | Gastronomía

Festival del Vi

Vívid duplica visitants

Registra un total de 5.748 assistents, un increment del 89 % respecte de l'edició anterior, malgrat que ha coincidit amb dos caps de setmana de mala climatologia.
13-05-2015 14:55
0 vots
Arrels del Vi va arribar a Barcelona EMPORDA.INFO

Arrels del Vi va arribar a Barcelona EMPORDA.INFO

Les activitats que més bona acollida han tingut entre els visitants ?majoritàriament procedents de les demarcacions de Girona i Barcelona, per bé que també hi ha hagut públic europeu? han estat la fira Arrels del Vi, al Centre Cultural del Born a Barcelona, i la jornada Vins Dolços, a Figueres, amb un miler de participants cada una. També han tingut molt bona acollida les visites i les jornades de portes obertes a cellers com ara Martí Faixó ?amb 170 participants? o Wine Family Museum Coll de Roses ?amb 50 assistents?; activitats en família, com ara «Juguem entre vinyes i oliveres» del celler La Vinyeta ?amb 120 assistents?; els concerts amb vi, escamarlans o formatges de Llançà ?amb prop de 400 participants per concert?; el concurs Instagram Your City d'Espolla ?amb 120 assistents?, o l'exposició d'art conjunta a Cellers d'en Guilla ?amb prop de 300 visitants?, entre d'altres.

Els empresaris i les entitats organitzadors de les activitats, així com els membres del club de la Ruta del Vi de la DO Empordà, valoren com a molt satisfactòria la iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori. Consideren que la campanya és una plataforma per mostrar els nous productes enoturístics i per valorar-ne l'acceptació en el mercat per tal de fer-los evolucionar.
Arran de la segona edició del Festival del Vi, Vívid, s'han incorporat noves empreses al club de la Ruta del Vi DO Empordà, amb l'objectiu d'integrar-se en aquest sector i poder participar en la tercera edició del festival, el 2016.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

Entrants i apeiritius

Deixa el teu comentari
Una proposta de l’Hotel Restaurant Mas Pau, Cuina del Vent