Notícies | Cine

Protagonitzada per Àlex Monner, Albert Baró i Marina Comas

'Els nens salvatges s'estrena divendres

Patricia Ferreira: "Per entendre els adolescents només s'ha de tenir memòria i recordar com érem"
22-05-2012 12:53
0 vots
Albert Baró, Marina Comas, Àlex Monner, Patrícia Ferreira i Aina Clotet. ACN

Albert Baró, Marina Comas, Àlex Monner, Patrícia Ferreira i Aina Clotet. ACN

Un adult pot entendre un adolescent? Un adult ha oblidat què pensava, volia i necessitava quan tenia 15 anys? Per no oblidar aquella edat per la qual tothom hi ha passat arriba aquest divendres als cines la catalana 'Els nens salvatges', de Patricia Ferreira, protagonitzada per Àlex Monner Albert Baró i Marina Comas, que va ser la gran triomfadora del Festival de cine de Màlaga. En una entrevista a l'ACN, Ferreira ha dit que per entendre els adolescents per fer la pel·lícula només va haver de fer memòria i recordar com era. Segons Ferreira, 'Els nens salvatges' són "normals i podrien ser els nostres fills, però en algun moment poden fer alguna cosa tremendament salvatge i la pregunta és per què".

'Àlex (Àlex Monner), el Gabi (Albert Baró) i l'Oki (Marina Comas) són 'Els nens salvatges'. Els hi agraden els graffiti, els còmics, el "botellón", internet i el rap. No troben models en els adults, ni els pares ni els educadors ni en la societat. Només la seva amistat els ajudarà a superar els seus problemes. És una mirada cap a la manca de comunicació entre els adolescents i el món adult. Una aventura juvenil i una història d'amistat entre tres joves cadascuns d'ells amb la seva problemàtica concreta.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head
You Go to My Head

You Go to My Head

En un desolat tram del Sàhara, un misteriós accident de cotxe deixa una [..]

Prev
Next