Notícies | Cine

«Un amigo extraordinario» i «La boda de Rosa» arriben a la gran pantalla

Els cinemes estrenen el film d'animació 'Trasto' i les comèdies 'El glorioso caos de la vida' i 'Un plan irresistible'
21-08-2020 11:06
0 vots
Un moment del film 'La boda de Rosa' ACN

Un moment del film 'La boda de Rosa' ACN

Les sales de cinema continuen afrontant un mes excepcionalment buit d'estrenes per la covid-19. Tanmateix, un dels grans protagonistes de la cartellera aquest divendres serà el retorn de l'actor Tom Hanks amb l'estrena del 'biopic' nord-americà 'Un amigo extraordinario' dirigit per Marielle Heller. També seran protagonistes de la setmana Sergi López i Candela Peña, amb la projecció a les sales de la darrera pel·lícula d'Icíar Bollaín, 'La boda de Rosa'. A banda, els cinemes catalans acolliran comèdies per a tots els públics, com la cinta d'animació familiar 'Trasto', de Kevin Johnson, el drama còmic 'El glorioso caos de la vida', de Shannon Murphy, i la comèdia política 'Un plan irresistible'.

'Un amigo extraordinario'

Preestrenada al Festival de Toronto, 'Un amigo extraordinario' és una de les pel·lícules destacades de la cartellera. El nord-americà Tom Hanks és l'estrella d'aquest drama biogràfic que s'inspira en l'amistat entre el presentador d'un programa per a nens dels anys 60, Fred Rogers, i el periodista Lloyd Vogel que descobrirà una nova perspectiva de la vida gràcies a la simplicitat de Rogers. El paper secundari de Hanks en aquesta pel·lícula li va valdre la nominació com a millor actor secundari als darrers Premis Oscar, Globus d'Or i Bafta.

'La boda de Rosa'

L'última proposta dirigida per Icíar Bollaín, 'La boda de Rosa', compta amb la interpretació de Sergi López, Candela Peña i Nathalie Poza. Al film, la protagonista fa 45 anys i se n'adona que vol donar un gir a la seva vida, però la seva família no li posarà les coses fàcils.

'Trasto'

Dirigida al públic familiar, 'Trasto' és la proposta d'animació de la setmana i arriba de la mà d'un excèntric gos anomenat Trouble. L'animal, després d'una vida plena de luxes i sense cap mena de dificultat, queda orfe i ha d'aprendre a sobreviure al món real mentre fuig de l'ambició dels fills de la seva antiga propietària, que volen cobrar l'herència.


'El glorioso caos de la vida'

Entre la comèdia i el drama, 'El glorioso caos de la vida' posarà el punt tragicòmic de la setmana. A la pel·lícula, una adolescent pateix una malaltia terminal i s'enamora d'un traficant de drogues, que els seus pares comencen desaprovant. A poc a poc, la protagonista descobreix el significat de l'amor però sobretot de viure cada dia com si fos el darrer. Eliza Scanlen, Toby Wallace i Ben Mendelsohn conformen el repartiment.


'Un plan irresitible'

La producció nord-americana 'Un plan irresistible' és una divertida comèdia sobre el que succeeix al conservador estat de Wisconsin quan un veterà retirat decideix postular-se a l'alcaldia d'una petita ciutat. La producció està escrita i dirigida per Jon Stewart, i compta amb la interpretació de Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper i Mackenzie Davis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial
Trolls 2: Gira mundial

Trolls 2: Gira mundial

La Poppy i el Branch descobreixen que la seva tribu de Trolls és només [..]

Prev
Next