Notícies | Cine

LINDELOF DEIXA LA PORTA OBERTA

'Prometheus', El començament d'una saga?

'The Hollywood Reporter' revela en el seu últim número que Scott té tres projectes en ment
19-05-2012 07:31
0 vots
Prometheus Fox

Prometheus Fox

Prometheus podria, no només ser la preqüela d''Alien', sinó també el començament d'una saga pròpia. Així ho assegura un dels seus guionistes, Damon Lindelof, que veu molt factible la possibilitat de continuar la línia argumental oberta en la nova cinta de Ridley Scott.

Mentre la maquinària promocional de FOX segueix llançada amb la seva campanya viral - l'última peça és un vídeo protagonitzat per Noomi Rapace, que protagonitza un personatge, Elizabeth Shaw, que es dirigeix a Weyland Industries en un vídeo de selecció en el qual enumera les seves qualitats- un dels seus guionistes ha obert la porta a les possibles seqüeles.

"Si us agrada i en voleu més, la història està TOTALMENT pensada perquè tingui una continuació 'cool' i inesperada". Així va contestar Lindelof a una de les preguntes que a través de Twitter li van llançar els fans que li preguntaven si Prometheus podria tenir continuació.

També en aquest sentit 'The Hollywood Reporter' revela en el seu últim número que Scott té tres projectes en ment: 'Gertrude Bell', una pel·lícula sobre l'escriptora i aventurera britànica possiblement amb Angelina Jolie en el repartiment; la seqüela de 'Blade Runner', en la qual ja treballa Hampton Fancher, coautor del guió de l'original; i.... la seqüela de 'Prometheus'.

Més enllà d'això, Lindelof, que firma el guió de la pel·lícula al costat de John Spaihts, s'ha mostrat bastant críptic en les seves respostes per evitar revelar detalls de la trama. "Si hem fet bé el nostre treball, els personatges es fan preguntes, obtenen respostes i després corren i criden molt", es va limitar a assenyalar el guionista de la sèrie d'èxit Lost.

Amb l'ADN d'Alien

El fet és que Ridley Scott sempre ha evitat parlar de 'Prometheus' com a una preqüela -terme que mai ha utilitzat- a l'ús d''Alien', tot i que sí que ha reconegut que en la cinta els espectadors trobaran l'"ADN d''Alien'" i respostes a qüestions que no es van resoldre al llarg dels lliuraments posteriors de la saga.

La cinta que protagonitzen Charlize Theron, Michael Fassbender,Noomi Rapace, Guy Pearce o Idris Elba s'estrenarà el 3 d'agost a Espanya, gairebé un mes més tard que vegi a llum als Estats Units.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

'Vosotros sois mi película' amb Wismichu i 'Peret, yo soy la rumba' arriben al cinema

Pedro Almodóvar torna a la gran pantalla amb 'Dolor y gloria'

Toy Story 4 ha publicat el seu tràiler definitiu

El retorn del Woody, el Buzz i la Jessie és ja tota una realitat i els seguidors de la saga compten els dies per a la seva estrena

Nicole Kidman.

Nicole Kidman participarà al remake de «Cruella»

Disney continua treballant en la història de la dolenta dels «101 Dálmatas»

Fotos de cine

Contemplación
Contemplación
Contemplación
Contemplación
Contemplación

Contemplación

L'estiu de 1983, pocs dies abans del naixement del seu primer fill, [..]

Prev
Next