Notícies | Cine

Figueres

Els Goonies i Jurassic Park tornen a la gran pantalla de Las Vegas

La Sala 1 Salvador Dalí del cinema de Figueres projecta aquests clàssics d'aventures
09-07-2020 14:51
0 vots
Una de les escenes més famoses de Jurassic Park. JP

Una de les escenes més famoses de Jurassic Park. JP

El cinema Las Vegas de Figueres us proposa reviure les aventures de dos films que van marcar una època, Els Goonies i Jurassic Park. Aquestes trepidants pel·lícules tornen a la pantalla més gran de la demarcació de Girona, la Sala 1 Salvador Dalí, després de més de trenta-cinc i vint-i-set anys, respectivament, de la seva estrena.

Els Goonies (títol original The Goonies) és una pel·lícula nord-americana d'aventures de 1985 dirigida per Richard Donner i escrita per Chris Columbus, basada en una història de Steven Spielberg. Va ser produïda per Steven Spielberg, al costat de Donner, Harvey Bernhard, Kathleen Kennedy i Frank Marshall. La pel·lícula relata el viatge d'un grup de nens amics a la recerca d'un tresor perdut, i s'ha convertit en una de les pel·lícules de culte dels anys 1980.

Parc Juràssic -en anglès, Jurassic Park- és una pel·lícula de ciència-ficció i aventures dirigida pel cineasta nord-americà Steven Spielberg i estrenada el 1993. La seva trama està basada en el llibre homònim de Michael Crichton i relata les vivències d'un grup de persones en un parc de diversions amb dinosaures clonats, creat per un filantrop multimilionari i un equip de científics genetistes. Durant una visita d'avaluació abans de la seva obertura a al públic en general, els dinosaures escapen i posen en risc la vida dels qui es troben al parc.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

L'actriu Sophia Loren.

El curiós rècord que pot batre Sophia Loren

Amb 86 anys, protagonitza una nova cinta sota la direcció del seu fill Edoardo Ponti

Fotos de cine

Fritzi. Un cuento revolucionario
Fritzi. Un cuento revolucionario
Fritzi. Un cuento revolucionario
Fritzi. Un cuento revolucionario
Fritzi. Un cuento revolucionario

Fritzi. Un cuento revolucionario

Alemanya de l'Est, 1989. El mur que divideix el país està a punt d'esfondrar-se. [..]

Prev
Next