Notícies | Cine

Brad Pitt es retira del cine... temporalment

''Ara mateix crec que és hora de desaparèixer durant un temps i tornar a fer d'altres coses'', diu l'actor
12-02-2020 18:32
0 vots
L'actor Brad Pitt | REUTERS

L'actor Brad Pitt | REUTERS

La nit del 9 de febrer va ser sens dubte una de les més importants en la carrera de Brad Pitt. L'actor es va fer amb el seu primer Oscar per la seva interpretació a 'Érase una vez en... Hollywood', deixant clar que està en un dels millors moments de la seva trajectòria. No obstant això, lluny d'aprofitar l'estirada, Pitt té altres plans després de la seva victòria.

Després que la premsa li preguntés en diverses ocasions si estava tenint "el millor moment de la seva vida ara", Pitt ho va aclarir. "Espero que no. Espero que em passin altres coses. Però ha estat realment especial. I de nou, és una indústria que estimo, i els amics que he fet durant 30 anys signifiquen molt per a mi. Sento la responsabilitat d'això més que res, més que d'una volta victoriosa. Ara mateix crec que és hora de desaparèixer per un temps i tornar a fer altres coses ", ha assenyalat.

L'intèrpret no va especificar quines altres coses farà a partir d'ara però s'acomiada després d'haver complert amb un gran any en el pla professional. En 2019 no només va treballar amb Quentin Tarantino sinó que també va protagonitzar Ad Astra. De moment no té cap paper en l'horitzó i també ha deixat de banda la seva faceta com a productor.

Abans de fer-se amb l'Oscar al millor actor de repartiment Pitt ja va recollir un premi de l'Acadèmia en qualitat de productor per 12 anys d'esclavitud. Com a actor ha estat nominat anteriorment en tres ocasions per Moneyball, El curioso caso de Benjamin Button i Doce monos. Aquesta temporada també s'ha emportat el Globus d'Or, el BAFTA i el premi del Sindicat d'Actors.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly

La verdadera historia de la banda de Kelly

La vida del bandit australià Ned Kelly, des dels anys més joves fins al [..]

Prev
Next