Notícies | Cine

Jared Leto, «frustrat i enfadat» pel Joker de Joaquin Phoenix

L'actor, que també va interpretar aquest mític personatge, mostra la seva disconformitat
10-10-2019 11:22
0 vots
Joaquin Phoenix i Jared Leto. WARNER BROS

Joaquin Phoenix i Jared Leto. WARNER BROS

Joker, el film protagonitzat per Joaquin Phoenix i dirigit per Todd Phillips, ha aconseguit l'aplaudiment gairebé unànime de crítica i públic. La pel·lícula, guanyadora del Lleó d'Or al Festival de Venècia, està sent celebrada tant pels fans dels còmics de DC, com pel públic general i ha col·locat a Phoenix com un dels favorits en la cursa per als Oscars.

Però el que sembla no estar tan feliç per l'èxit de Joker és el seu antecessor, Jared Leto. L'actor que va donar vida al personatge a Esquadró Suïcida està "frustrat" ??en veure's apartat del que un dia va qualificar com el paper de la seva vida.

Leto ja havia declarat sentir-se decebut en conèixer els plans de Warner de comptar amb un altre Joker a la gran pantalla. Ara, una informació de The Hollywood Reporter revela que, després de l'estrena de la pel·lícula, aquests sentiments continuen i que el Joker de Joaquin Phoenix l'ha fet sentir "frustrat i molest".

L'actuació de Jared Leto a El Esquadró Suïcida (2016) va ser objecte de dures crítiques, tot i que molts dels seus fans se sentin decebuts per la seva absència en el nou Esquadró Suïcida de James Gunn. Leto, en principi, tampoc apareixerà en Birds of Prey de Cathy Yan, que s'estrenarà al febrer de 2020 i que girarà al voltant de la figura de l'ara emancipada Harley Quinn.

D'altra banda, la informació de THR revela, citant fonts pròximes a Scorsese, que el cineasta va estar lligat al projecte en la primera part del procés de producció i va arribar fins i tot a plantejar-se dirigir el film abans que Todd Philipps es fes oficialment càrrec del projecte en 2016. Warner no s'ha pronunciat sobre aquesta informació. Joker, que ja porta més de 272 milions de dòlars recaptats, es troba actualment als cinemes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Malèfica, la dolenta més famosa de Disney

Malèfica, la dolenta més famosa de Disney, torna a la gran pantalla

'El asesino de los caprichos', amb Maribel Verdú i Aura Garrido, s'estrena als cinemes després del seu pas per Sitges

Joaquin Phoenix i Jared Leto.

Jared Leto, «frustrat i enfadat» pel Joker de Joaquin Phoenix

L'actor, que també va interpretar aquest mític personatge, mostra la seva disconformitat

Eddie Murphy, a «Superdetective en Hollywood»

Eddie Murphy confirma que hi haurà «Superdetective a Hollywood 4»

L'actor anuncia una nova entrega de la saga 25 anys després de l'estrena de la tercera part

Fotos de cine

Abuelos
Abuelos
Abuelos
Abuelos
Abuelos

Abuelos

Isidro Hernández és un aturat de 59 anys a qui la crisi va expulsar del [..]

Prev
Next