Notícies | Cine

Eddie Murphy confirma que hi haurà «Superdetective a Hollywood 4»

L'actor anuncia una nova entrega de la saga 25 anys després de l'estrena de la tercera part
02-10-2019 16:33
0 vots
Eddie Murphy, a «Superdetective en Hollywood» PARAMOUNT PICTURES

Eddie Murphy, a «Superdetective en Hollywood» PARAMOUNT PICTURES

Han passat 25 anys de l'estrena de 'Superdetective en Hollywood 3' i des de llavors s'ha parlat molt sobre una quarta pel·lícula de la saga. La nova entrega s'havia anunciat inicialment a mitjans dels 90, però mai va tirar endavant, i després es va intentar de nou el 2006, però altra vegada sense èxit. Un cop més, el 2016, es van revifar els rumors... però no ha estat fins ara que sembla que es farà realitat. I és que ha estat el propi Eddie Murphy, protagonista de la saga, qui ha assegurat que 'Superdetective en Hollywood 4' és el seu proper projecte.

En una entrevista amb Collider durant la promoció de 'Yo soy Dolemite', la seva nova pel·lícula per a Netflix, Murphy ha exposat els seus plans per al futur, inclosa l'esperada quarta entrega de la saga. "Sí, això és el que faré després de 'El príncipe de Zamunda 2' , estem preparant ja 'Superdetective en Hollywood' i després la idea és tornar als escenaris i fer stand up. El que faré principalment són stand ups i Superdetective en Hollywood", assegura Murphy .

L'actor considera que 'El príncipe de Zamunda 2' i 'Superdetective en Hollywood 4' són, juntament amb altres projectes pendents, un final ideal per la seva carrera, ja que les seves prioritats han canviat.

"Aquestes pel·lícules i Saturday Night Live les estic veient com el final d'un llibre i si decideixo que vull acabar al sofà per sempre, almenys vull acabar amb una nota divertida. I faré stand up si em sento creatiu", apunta Murphy.

"Puc pujar a l'escenari, fer el meu stand up i si algun cineasta increïble ve amb una gran pel·lícula o hi ha una gran oportunitat... però no faré dues o tres pel·lícules a l'any com si tornés a estar en els meus primers dies perquè m'agrada estar a casa amb els nens".

A 'Superdetective en Hollywood', Murphy va donar vida a Axel Foley, un policia de Detroit que es trasllada ??a Beverly Hills, Califòrnia, per investigar crims. Encara que tot apunta que el projecte tirarà endavant, queda esperar a que hi hagi una confirmació oficial. De moment, la producció de la seqüela de 'El príncipe de Zamunda' està en marxa i s'espera que la pel·lícula arribi als cinemes el 18 de desembre del 2020.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly
La verdadera historia de la banda de Kelly

La verdadera historia de la banda de Kelly

La vida del bandit australià Ned Kelly, des dels anys més joves fins al [..]

Prev
Next