Notícies | Cine

Sophie Turner té nova sèrie després del final de «Juego de Tronos»

L'actriu serà una de les grans apostes de la nova plataforma de streaming Quibi
17-09-2019 10:30
0 vots
Sophie Turner. EFE

Sophie Turner. EFE

Després de l'esperat, i no menys polèmic, final de «Juego de Tronos», Sophie Turner torna a la televisió per protagonitzar Survive, una sèrie que serà una de les cartes de presentació de Quibi, una nova plataforma de streaming que produirà contingut únicament per a dispositius mòbils . El servei, que té previst el seu a l'abril de 2020, ja treballa amb directors de la talla de Steven Spielberg, Antoine Fuqua o Guillermo del Toro i amb estrelles com Idris Elba, Justin Timberlake o Tyra Banks.

Entertainment Weekly informa que Turner protagonitzarà la sèrie al costat de Corey Hawkins (Straight Outta Compton). En aquesta ocasió, l'actriu que va donar vida a Sansa Stark interpretarà a Jane, mentre que Hawkins encarnarà Paul, els dos joves són els únics supervivents d'un accident aeri en una remota muntanya. Tots dos hauran d'aprendre a treballar junts i lluitar contra els elements per tornar a la civilització, mentre al mateix temps s'enfronten traumes personals.

De fet, el llibre homònim en el qual basa, publicat per Alex Morel el 2012, relata els diferents intents de suïcidi de Jane. "Aquest és un personatge complex que lluita contra vent i marea, no només per salvar la vida, sinó també per trobar la seva pròpia font de fortalesa i coratge. Només espero que això pugui arribar a qualsevol que tingui baixa autoestima per adonar-se que són més valents del que creuen i busquin el suport que necessiten ", va dir Turner en un comunicat.

Survive és un dels molts projecte de Quibi que es basen en lliuraments curts de deu minuts o menys concebuts per a ser vists únicament en smartphones o tablets.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Malèfica, la dolenta més famosa de Disney

Malèfica, la dolenta més famosa de Disney, torna a la gran pantalla

'El asesino de los caprichos', amb Maribel Verdú i Aura Garrido, s'estrena als cinemes després del seu pas per Sitges

Joaquin Phoenix i Jared Leto.

Jared Leto, «frustrat i enfadat» pel Joker de Joaquin Phoenix

L'actor, que també va interpretar aquest mític personatge, mostra la seva disconformitat

Eddie Murphy, a «Superdetective en Hollywood»

Eddie Murphy confirma que hi haurà «Superdetective a Hollywood 4»

L'actor anuncia una nova entrega de la saga 25 anys després de l'estrena de la tercera part

Fotos de cine

Abuelos
Abuelos
Abuelos
Abuelos
Abuelos

Abuelos

Isidro Hernández és un aturat de 59 anys a qui la crisi va expulsar del [..]

Prev
Next