Notícies | Cine

«Angry Bids 2: La pel·lícula»: amb motius per entretenir

No només no perilla el futur de la sèrie, sinó que pot tenir corda per estona
27-08-2019 10:34
0 vots
Una imatge del film. Youtube

Una imatge del film. Youtube

No està al nivell del cinema actual d'animació més brillant, un privilegi al qual només hi té accés part de la producció de Disney i Pixar, però té mitjans per convocar un auditori infantil milionari que arriba ni més ni menys que als 65 milions de pressupost.

Així arriba el segon lliurament de 'Angry Birds 2'. La pel·lícula s'estrena a les pantalles tres anys després de la primera, que va aconseguir un èxit extraordinari.

S'ha cuidat de manera especial la versió espanyola, en la qual intervenen, al costat d'un Santiago Segura que s'ha convertit en amo i senyor d'aquests escenaris, l'actor i director José Mota, l'actor Alex de la Església i l'actriu Cristina Castaño.

El que menys destaca és que el projecte transita en el pla de l'argument per uns paràmetres bastant afins al títol precedent i explota situacions iguals. Malgrat això ha prescindit dels realitzadors previs, Clay Kaitis i Fergall Reilly.

El que més sorprèn és que s'ha triat a un director turc, Thurop Van Orman, ajudat pel codirector John Rice, que debuta per complet en la màxima responsabilitat. Amb aquests antecedents s'ha elaborat un llargmetratge de 96 minuts entretingut i en algunes ocasions entonat en què l'ocell Red s'ha convertit en amo i senyor de la seva illa.

Gràcies, això sí, al fet que Red va ser l'únic capaç de fer front als perills que amenacen a aquests ocells maldestres davant l'amenaça dels porcs verds. El cas és que mentre el problema entre porcs i ocells s'ha transformat en batalla campal, el panorama canvia quan unes gegantines boles de gel comencen a caure.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

Especials
Especials
Especials
Especials
Especials

Especials

El Bruno i el Malik són dos amics que, durant vint anys, han viscut en [..]

Prev
Next