Notícies | Cine

La filla de Bruce Lee carrega contra el retrat del seu pare plasmat per Tarantino

Shannon Lee denuncia que la imatge que projecta «Érase una vez en Hollywood» és "ridícula"
06-08-2019 18:06
0 vots
La filla de Bruce Lee carrega contra el retrat del seu pare plasmat per Tarantino

La filla de Bruce Lee carrega contra el retrat del seu pare plasmat per Tarantino

Shannon Lee, filla del mític actor Bruce Lee, ha criticat obertament el retrat que ofereix Quentin Tarantino del seu pare en 'Érase una vez en Hollywood', ambientada en la indústria cinematogràfica de finals dels anys 60, en declarar que la imatge que dóna del llegendari intèrpret i lluitador és "ridícula, descoratjadora i incòmoda".

"Ha estat molt desagradable assistir al cinema i veure com el públic es mofava del meu pare. Ho mostra com un capoll arrogant amb l'ego pujat i no com algú que va haver d'esforçar-se el triple que qualsevol altre per a aconseguir el que a la resta se'ls reconeixia de forma natural", expressava la filla de la gran estrella del cinema d'arts marcials en una entrevista per a 'The Wrap'.

La fama del llegendari Bruce Lee a Hollywood va començar a la fi dels 60 i inicis dels 70, poc abans de la seva prematura mort, el 20 de juliol de 1973, víctima d'un edema cerebral. El seu talent va destacar principalment en llargmetratges produïts a Hong Kong, amb títols com a 'Karate a mort a Bangkok' (1971) o 'El furor del drac' (1972). En el film del director de 'Pulp Fiction', la mítica estrella és interpretada per Mike Moh.

Shannon Lee, presidenta de la fundació dedicada al seu pare, ha estat molt dura en el seu al·legat, arribant a catalogar de racista la forma en la qual és retratat el seu progenitor en la nova cinta de Tarantino. "És una caricatura", va comentar de forma taxativa. "No tenien per què tractar-li de la mateixa manera que Hollywood el va tractar quan estava viu [...] Només vull que la gent sàpiga qui va ser en veritat Bruce Lee, com a persona", va resoldre.

Tarantino sempre ha confessat obertament ser un admirador de la figura de Bruce Lee, arribant-li a fer un homenatge en 'Kill Bill', en vestir a Uma Thurman amb mico groc molt similar al que portava l'actor d'origen xinès. De moment, el oscarizado cineasta no s'ha pronunciat sobre les declaracions de la filla de l'estrella de 'Operació Drac'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

Libertad
Libertad
Libertad
Libertad
Libertad

Libertad

Segle XIX. Durant 17 anys, Lucía la Llanera ha estat pujant al patíbul [..]

Prev
Next