Notícies | Cine

VÍDEOS | Aquestes són les 5 estrenes de cinema més esperades de l'estiu

Les sagues tornen amb força aquesta temporada amb remakes que prometen molt per als seus fans
11-06-2019 09:33
0 vots
VÍDEOS | Aquestes són les 5 estrenes de cinema més esperades de l'estiu

VÍDEOS | Aquestes són les 5 estrenes de cinema més esperades de l'estiu

Aquest estiu la temporada de cinema arriba carregada d'estrenes d'allò més esperades. Algunes de les principals sagues del cinema d'acció comptaran amb noves entregues en els propers mesos. A més, diferents remakes prometen fer les delícies dels amants de la gran pantalla.

A continuació, destaquem les 5 estrenes més esperades per a aquest estiu a les cartelleres de cinema.

'Men in Black: International'


Aquesta mateixa setmana s'estrena la que serà la quarta entrega de la mítica 'Men in Black'. En aquesta ocasió, la trama compta amb les incorporacions, entre d'altres, de Chris Hemsworth i Tessa Thompson i prescindeix de protagonistes com Will Smith.

'Toy Story 4'


Pixar torna a la càrrega amb l'univers de 'Toy Story'. Les aventures de les joguines més estimades pels més petits, i no tan joves, promet diversió a la gran pantalla en els propers mesos.

'El Rei Lleó'


Aquest és un dels remakes més esperats d'aquesta temporada. Disney aposta per l'adaptació d'un dels seus grans clàssics, dotant-lo de realisme amb una versió d'acció real.

'Onze Upon a Time in Hollywood'


Quentin Tarantino torna als cinemes amb aquesta pel·lícula protagonitzada per Brad Pitt i Leonardo DiCaprio. Els seguidors incondicionals de l'aclamat director compten ja els dies per a l'estrena d'aquest nou treball, marcat per la incorporació de les últimes tecnologies digitals.

'Fast & Furious': Hobbs & Shaw


Una altra saga que reneix aquest estiu és la de 'Fast & Furious'. Els amants de les pel·lícules d'acció tornen a tenir dipositades totes les seves il·lusions en aquest nou lliurament d'un dels grans clàssics.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

L'actriu Sophia Loren.

El curiós rècord que pot batre Sophia Loren

Amb 86 anys, protagonitza una nova cinta sota la direcció del seu fill Edoardo Ponti