Notícies | Cine

Hospitalitzada per un atac d'ansietat mentre veia «Vengadores: Endgame»

La noia, de 21 anys, va patir una hiperventilació al plorar de forma descontrolada al cinema
02-05-2019 10:41
0 vots
Un moment de la cinta de Marvel. IMATGE PROMOCIONAL

Un moment de la cinta de Marvel. IMATGE PROMOCIONAL

Si alguna cosa ha quedat clar amb 'Vengadoers: Endgame' és que és una pel·lícula plena de significat, amb escenes que poden provocar que el públic es posi a plorar. De fet, ja se n'ha donat almenys un cas extrem, el d'una jove que ha estat ingressada a l'hospital, a causa d'una hiperventilació patida mentre veia la pel·lícula més èpica de l'Univers Cinematogràfic de Marvel.

Segons informa CBR, l'incident va passar a la Xina. La noia, de 21 anys, va haver de ser hospitalitzada després de patir un atac d'hiperventilació, en plorar de forma descontrolada durant la projecció de la pel·lícula. Un cop van aparèixer els crèdits de la cinta, la jove va començar a sentir que li faltava l'alè i les seves extremitats les notava "entumides".

Sembla que tot va quedar en un ensurt, ja que la pròpia CBR revela que els metges van determinar que només va ser un atac d'hiperventilació. Encara que el que ha passat hagi estat molt extrem, sembla que 'Veengadores: Endgame' és una pel·lícula que fa augmentar la freqüència cardíaca del públic.

De fet, diversos fans han compartit la sincronització que van fer del seu pols amb un SmartWatch, mostrant que, efectivament, durant el visionat de la cinta, la freqüència cardíaca augmenta. D'altra banda, en una entrevista per The Hollywood Reporter, Chris Evans ha revelat que va plorar en "sis ocasions" mentre veia la pel·lícula.

'Vengadores: Endgame' ha trencat rècords. En el seu primer cap de setmana d'estrena a nivell mundial, la cinta de superherois ha superat els 1.200 milions de dòlars. A Espanya, la pel·lícula de Marvel ha arrasat també, aconseguint 10,2 milions d'euros durant el cap de setmana, convertint-se en la millor estrena de la història de la taquilla espanyola, en superar les dades de 'Alba: Parte 2' (9 , 7 milions) de la saga 'Crepuscle'.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Sophie Turner.

Sophie Turner té nova sèrie després del final de «Juego de Tronos»

L'actriu serà una de les grans apostes de la nova plataforma de streaming Quibi

Aquestes són les estrenes de cine més esperades d'aquesta tardor

Arriben «Star Wars: El ascenso de Skywalker», «Frozen II» i «Jumanji», entre moltes més

Un fotograma d'American History X

Les cinc escenes més impactants de la història del cinema

Moments inoblidables i que han quedat gravats a les retines de qui els ha vist

Fotos de cine

¿Qué hemos hecho para merecer esto?
¿Qué hemos hecho para merecer esto?
¿Qué hemos hecho para merecer esto?
¿Qué hemos hecho para merecer esto?
¿Qué hemos hecho para merecer esto?

¿Qué hemos hecho para merecer esto?

La Wanda és una dona de 49 anys de Viena alliberada, feminista i atea. [..]

Prev
Next