Notícies | Cine

«Annabelle 3» ja té sinopsi oficial

La nina diabòlica tornarà de nou als cinemes el 3 de juliol del 2019
27-11-2018 18:10
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

Warner Bros ha fet pública la primera sinopsi oficial d'"Annabelle 3", la propera pel·lícula de l'Univers "Expediente Warren" que arribarà als cinemes el pròxim 3 de juliol de 2019. La nina diabòlica tornarà a la vida dels Warren i té un nou objectiu, la filla petita del matrimoni.

"Decidits a evitar que Annabelle causi més estralls, els experts en dimonis Ed i Lorraine Warren porten la nina posseïda a la sala d'artefactes de casa seva, col·locant-la 'fora de perill' darrere d'un vidre sagrat protegit amb la benedicció d'un sacerdot. Però una nit profana, el terror torna a alçar-se quan Annabelle desperta els esperits malignes de l'habitació amb un nou objectiu: la filla de deu anys dels Warren, Judy, i les seves amigues".

La nova pel·lícula d'Annabelle està escrita i dirigida per Gary Dauberman, responsable dels guions d'"Expediente Warren 2" i "La Monja". La sinopsi oficial confirma les declaracions del cineasta a principis d'any, on assegurava que Annabelle 3 serà molt diferent a la resta de pel·lícules de la franquícia.

"És el que passa quan Annabelle entra a la sala d'artefactes maleïts", va dir Dauberman en una entrevista amb Slash Film. "Igual que a "La Cosa del Pantano", tracta del que passa amb Annabelle en aquesta sala i com afecta al seu entorn".

"Annabelle bàsicament activa tots els objectes de l'habitació", va explicar per la seva banda el productor James Wan en el Comic-Amb de Sant Diego. "Així que és bàsicament com una Nit al Museu però amb Annabelle!".

La pel·lícula està protagonitzada per Madison Iseman ("Pesadilla 2"), McKeena Grace ("Yo, Tonya") i Katie Sarife ("Cleveland Abdution"), a més de Patrick Wilson i Vera Farmiga repetint els seus papers com Ed I Lorraine Warren, respectivament.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Imatge de la pel·lícula.

«La llista de Schindler» tornarà als cinemes en el seu 25è aniversari

La pel·lícula de Steven Spielberg es projectarà de nou a partir del pròxim 28 de febrer

Fotos de cine

La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico
La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico
La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico
La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico
La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico

La gran aventura de los Lunnis y el libro mágico

La Imaginació i el Món de Fantasia estan en perill. La Mar, una nena de [..]

Prev
Next