Notícies | Cine

George Clooney dirigirà el thriller de ciència ficció «Echo»

L'actor i director es posa al capdavant d'aquest nou projecte, que encara no té data d'estrena
25-06-2018 19:27
0 vots
George Clooney. EFE

George Clooney. EFE

20th Century Fox i George Clooney han començat a entaular negociacions perquè l'actor i director nord-americà es posi al capdavant de Echo, un thriller de ciència ficció que compta amb guió de Christopher MacBride (The Conspiracy), segons ha informat Deadline.

La pel·lícula compta amb el suport de 21 Laps, la productora de Shawn Levy, Dan Levine i Dan Cohen, que recentment va recaptar més de 200 milions a nivell mundial amb un altre títol de ciència ficció: L'arribada (2016).

La història d'Echo se centra en un especialista en drones que de sobte pateix una crisi psicològica. Aquest trastorn ve provocat per les sospites que té de la seva amant. A mesura que avancen els esdeveniments, el protagonista comença a creure que la seva parella no és qui sembla ser, arribant fins i tot a preguntar-se si ha estat reemplaçada per una altra persona.

A més de L'arribada, la productora 21 Laps s'ha encarregat d'altres títols de ciència ficció com Mentes poderoses (The Darkest Minds), que viurà la seva estrena en cinemes el pròxim 8 d'agost. Kin, dirigida per Jonathan i Josh Baker, i protagonitzada per James Franco, és un altre dels seus propers projectes. El 31 d'agost està previst la seva estrena a Estats Units.

George Clooney, per la seva banda, ha dirigit ja sis pel·lícules des que el 2002 s'estrenés amb Confessions d'una ment perillosa. A aquesta pel·lícula li van seguir Bona nit i bona sort, Ella és el partit, Els idus de març, The Monuments Men i, la més recent el 2017, Suburbicon.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

Un lugar tranquilo 2
Un lugar tranquilo 2
Un lugar tranquilo 2
Un lugar tranquilo 2
Un lugar tranquilo 2

Un lugar tranquilo 2

Després dels fatals esdeveniments succeïts en el passat, la família Abbot [..]

Prev
Next