Notícies | Cine

Cinema

Gilliam estrena un film inspirat en Don Quixot en una setmana en què torna Polanski

Arriba als cinemes la brasilera 'Como nuestros padres' i la cinta d'animació doblada al català 'La malvada guineu ferotge'
30-05-2018 07:28
0 vots
Gilliam estrena un film inspirat en Don Quixot en una setmana en què torna Polanski

Gilliam estrena un film inspirat en Don Quixot en una setmana en què torna Polanski

El director, actor i membre dels Monty Python Terry Gilliam estrena aquest divendres 'El hombre que mató a Don Quijote', després de tancar el festival de Cannes. Una pel·lícula amb dos destacats protagonistes interpretats per Adam Driver i Jonathan Pryce. Així mateix, la cinta compta entre els seus actors amb els catalans Sergi López i Jordi Mollà. El film de Terry Gilliam arriba a la gran pantalla després que fos ideat fa 17 anys. Aquesta setmana també destaca el retorn del gran director Roman Polanski amb la cinta 'Basada en hechos reales' protagonitzada per Eva Green i Emmanuelle Seigner. Altres llargmetratges destacats són la brasilera 'Como nuestros padres' i la cinta d'animació doblada al català 'La malvada guineu ferotge'.

'El hombre que mató a Don Quijote' de Terry Gilliam aplica l'argument de la novel·la del segle XVII a les vivències d'una parella formada per un home gran que creu que es Don Quixot i un executiu del món de la publicitat que fa el paper de Sancho Panza. L'estranya parella s'embarcarà en un viatge amb salts temporals cap el passat i el futur que culminarà en un final inesperat.

'Basada en hechos reales'

La nova pel·lícula dirigida per Roman Polanski, director d''El pianista', 'Oliver Twist' o 'L'escriptor', 'Basada en hechos reales', arriba aquest divendres als cinemes. El film explora la vida de Delphine, una novel·lista d'èxit que no sap com començar a escriure la seva nova obra fins que coneix a Elle, una jove intel·ligent i encantadora. L'escriptora confiarà en la seva nova confident ràpidament però s'adonarà que no sap realment de qui es tracta ni què pretén. 'Basada en hechos reales' s'estrena després del seu pas pel Festival de Cannes.

'Como nuestros padres'

Des de Brasil arriba 'Como nuestros padres', dirigida per Laís Bodanzky, un drama que reflexiona sobre la vida d'una dona que pretén ser perfecta. La Rosa es troba atrapada entre dues generacions i vol ser moderna al mateix temps que pretén ser l'amant i la mare infal·libles. La seva vida canviarà radicalment quan la seva mare li doni una notícia que farà que comenci ha descobrir el seu veritable 'jo'.

'La malvada guineu ferotge'

En català s'estrena el film d'animació 'La malvada guineu ferotge'. Es tracta d'una altra cinta d'animació infantil que arriba des de França de la mà de Benjamin Renner i Patrick Imbert. La història mostra que el camp no és un lloc tranquil i pacífic com sembla a través d'una guineu que es mare d'una família de gallines, un conill que actua com si fos un aneguet i un ànec que vol ser el Pare Noel.

'Los extraños. Cacería nocturna'

La Cindy (Christina Hendricks) i en Mike (Martin Henderson) programen un viatge familiar en cotxe per anar a un campament de remolcs abans de deixar la seva filla problemàtica Kinsey (Bailee Madison) a un internat. El recorregut per carretera es veurà truncat per l'arribada de tres psicòpates emmascarats que maten a sang freda. Aquest és l'argument del llargmetratge de terror 'Los extraños. Cacería nocturna' dirigida per Johannes Roberts i amb un repartiment format per Christina Hendricks, Bailee Madison, Martin Henderson, Lewis Pullman i Emma Bellomy.

'Camarón: Flamenco y Revolución'

Alexis Morante estrena el documental 'Camarón': Flamenco y Revolución' que narra la vida del cantant de flamenc José Monge Cruz, conegut com Camarón de la Isla. A través de la paraula de Juan Diego, el film presenta a Camarón com un geni que va arribar a ser un dels artistes més influents del segle XX.

'El intercambio'

Mara Guill, Pepón Nieto, Rossy de Palma, Salva Reina i Hugo Silva, entre d'altres, protagonitzen la comèdia 'El intercambio', un film dirigit per Ignacio Nacho. Jaime i Eva van a una nit d'intercanvis de parella per oxigenar el seu quinzè any de matrimoni. Tot es convertirà en un embolic quan Nacho se n'adoni que els participants no són qui deien ser.

'Mi Mundial'

Carlos Morelli estrena 'Mi Mundial', una pel·lícula que mostra la vida de Fernando Torres o 'Tito', un noi que amb només 13 anys és un geni de la pilota. L'argument gira al voltant del canvi que farà la vida del protagonista al rebre un contracte que podrà treure de la pobresa la seva família. Al cap d'un temps, una circumstància inesperada l'obligarà a enfrontar-se amb el major repte de la seva vida.

'Algo celosa'

La cinta 'Algo celosa' està dirigida per David i Stephane Foenkinos. La trama de la pel·lícula gira al voltant de la Nathalie, una dona en plena crisi de mitja edat, que comença a sentir enveja de tot aquell que la rodeja. La seva personalitat canviarà dràsticament i les seves amistats, veïns i col·legues començaran a notar-ne les conseqüències.

'Dede'

El film georgià 'Dede', que s'estrena subtitulada en català, es remunta al 1992 i explica la història de la Dina, una noia que es rebel·la contra el seu avi després d'enamorar-se de Gegi i no tenir la intenció de casar-se per conveniència. 'Dede' està dirigida per Mariam Khatchvani.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas
Klara y el ladrón de manzanas

Klara y el ladrón de manzanas

La Klara és una vaca jove que viu a la ciutat amb la seva mare i somia [..]

Prev
Next