Notícies | Cine

Qui mor a «Vengadores: Infinity War»?

Des que es va anunciar la pel·lícula era clar que Thanos seria la gran amenaça dels protectors de la Terra
29-04-2018 11:46
0 vots
Qui mor a «Vengadores: Infinity War»?

Qui mor a «Vengadores: Infinity War»?

Era sabut des que es va anunciar l'arribada de Vengadores: Infinity War que Thanos seria la gran amenaça dels protectors de la Terra. Les apostes sobre qui podria morir durant la història han estat a l'ordre del dia. El Titan boig ja es presentava en els tràilers com un dels dolents més poderosos i perillosos de l'MCU. La seva intenció era fer-se amb les sis Gemmes de l'Infinit, per eliminar la meitat de l'Univers i aconseguir el seu anhelat 'equilibri'. I com ja havien advertit alguns membres de l'elenc, no tots arriben al final de la pel·lícula amb vida.

((ATENCIÓ: AQUESTA NOTÍCIA CONTÉ SPOILERS))

Contra tot pronòstic en base a la resta de pel·lícules de superherois de Marvel, Thanos finalment aconsegueix completar la seva proposta i derrota als Vengadores i els seus aliats. Moltes teories apuntaven que serien els personatges més veterans de l' MCU els que perdrien la vida enfrontant-se directament amb el dolent, però res més lluny de la realitat.

Una de les grans sorpreses d'Infinity War, és com ha subvertit moltes de les expectatives, deixant morir a alguns dels 'principiants' i mantenint els personatges clàssics. No obstant això, cal preguntar-se el significat de la paraula "mort", que en el món del còmic és quelcom relatiu i sovint poc permanent. Per aquest motiu els fans de Marvel poden encara tenir esperances perquè els herois que no han sobreviscut al film puguin tornar a la gran pantalla.

Les morts de la pel·lícula tenen lloc de dues formes molt diferents. D'una banda hi ha els personatges que han estat directament assassinats per Thanos, mentre que molts altres simplement s'han esvaït, una vegada que el Tità ha completat el seu pla destructiu. Aquests són els personatges que no han acabat vius Vengadores: Infinity War:

Assassinats per Thanos
Loki: mor estrangulat per Thanos després d'intentar apunyalar-lo. Perd la vida per defensar el seu germà.

Heimdall: Assassinat per Thanos, li atravessa el cor amb la seva espasa.

El Col·leccionista: Morir quan Thanos arribar al seu planeta i ho arrasa tot.

Gamora: Sacrifici necessari de Thanos per aconseguir la Gemma de l'Ànima.

Visió: La darrera resistència dels Venjadors, perd la vida després que el malvat li prengui la Gmema de la Ment.

L'Ordre Negra: Thanos també paga un preu, i és que cap dels seus 'fills' surt amb vida de la pel·lícula després dels diferents enfrontaments amb els Venjadors.

Tenint en compte que el poder de les Gemmes de l'Infinit és pràcticament il·limitat, no es pot descartar completament que els personatges puguin a tornar.

No obstant això, narrativament té tot el sentit que, un cop comenci la següent fase de l' MCU, qui hagi quedat enrere són gairebé tots els personatges posteriors als Vengadores (2012).

Esvaïts
-Peter Parker / Spiderman
-Stephen Strange / Doctor Strange
-T'Challa / Black Panther
-Bucky Barnes / El soldat d'hivern
-Mantis
-Groot
-Drax
-Peter Quill / Star-Lord
-Wanda Maximoff / Bruixa Escarlata
-Sam Wilson / Falcon
-Maria Hill
-Nick Fury

No ha faltat dramatisme en aquesta escena final, sobretot amb Bucky trucant a Steve alhora que s'esvaïa, o Spiderman assegurant a Tony Stark als seus braços que havia fet tot el possible. També és cert que alguns d'aquests personatges compten amb seqüeles ja assegurades, però hi ha la possibilitat que les seves trames se situïn en la línia temporal abans d'Infinity War.

Tot i la impossibilitat de conèixer encara com seran els retorns -si n'hi hagués-, cal no oblidar que el Doctor Strange va assegurar haver vist l'única línia de temps on podrien guanyar, i malgrat les conseqüències, aquesta és la que van seguir. És ara responsabilitat dels veterans, en el cas que hi hagi l'opció, tornar a la vida als seus companys. Tampoc seria desgavellat pensar que vius i morts existeixin ara en dimensions diferents, una cosa molt en la línia dels còmics, encara que no tan habitual en el cinema.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Font estrena al cinema 'Gente que viene y bah' amb Lago i Maura

El thriller 'Glass (Cristal)' de Shyamalan i el drama d'època 'La favorita' de Yorgos Lanthimos arriben a la gran pantalla

Imatge de la pel·lícula.

«La llista de Schindler» tornarà als cinemes en el seu 25è aniversari

La pel·lícula de Steven Spielberg es projectarà de nou a partir del pròxim 28 de febrer

Fotos de cine

La favorita
La favorita
La favorita
La favorita
La favorita

La favorita

Principis del segle XVIII. Anglaterra està en guerra amb França. La reina [..]

Prev
Next