Notícies | Cine

Estrenes

L'esperada tercera part de 'Vengadores' enfrontarà als superherois de Marvel contra Thanos

L'actor Daniel Brühl, coprotagonista de la pel·lícula '7 días en Entebbe' del destacat director brasiler José Padilha
25-04-2018 07:48
0 vots
 ACN

ACN

Els germans Anthony i Joe Russo estrenen l'esperada 'Vengadores: Infinity War', la tercera part de la saga de Marvel 'Los Vengadores', on enfrontarà a molts dels superherois de Marvel contra el malvat galàctic Thanos. Així es podran veure junts als Vengadores amb els Guardianes de la Galaxia i el Doctor Strange o Spiderman, unint les seves forces per combatre a Thanos. Per altra banda, l'actor Daniel Brühl és el coprotagonista d'un dels altres films destacats de la setmana: el drama '7 días en Entebbe' del destacat director brasiler José Padilha, qui ha dirigit films com 'Tropa de Élite' o la recent i renovada 'Robocop'. També cal recalcar l'estrena de la palestina 'Invitación de boda', d'Annemarie Jacir.

S'estrena aquest divendres el blockbuster 'Vengadores: Infinity War' La pel·licula és la tercera part de la saga 'Los Vengadores' que forma part de l'univers de Marvel Comics. En aquest film, els superherois hauran d'unir forces per lluitar contra Thanos, un poderós enemic que vol bombardejar l'univers per destruir-lo. Participen al repartiment Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chris Pratt, Cobie Smulders, Vin Diesel, Karen Gillan, Brie Larson, Peter Dinklage, Dave Bautista, Zoe Saldana, Chris Evans, Tom Holland i Sebastian Stan.

'7 días en Entebbe'

El brasiler Jose Padilha estrena el drama '7 días en Entebbe'. El film s'ambienta al 1976, quan un avió de Air France procedent de Tel Aviv és segrestat per dos palestins del 'Partit Popular' amb la intenció de demanar l'alliberament dels presos palestins a Israel. L'aeroplà serà desviat a l'Aeroport Internacional d'Entebbe a Uganda, on es durà a terme el rescat. Rosamund Pike, Daniel Brühl, Eddie Marsan, Ben Schnetzer, Denis Ménochet i Mark Ivanir hi actuen.

'Invitación de boda'

Annemarie Jacir és la directora de 'Invitación de boda'. Abu Shadi és un pare divorciat i professor d'uns 60 anys que viu a Nazaret. Quan la seva filla es casi –la data està prevista en un mes-, viurà sol. Shadi, el seu fill, és arquitecte i torna de Roma després de molts anys per ajudar al seu pare a entregar en mà les invitacions, tal com dicta la tradició palestina.

'Noche de juegos'

Jason Bateman i la nominada a l'Oscar Rachel McAdams són els protagonistes de la comèdia d'acció 'Noche de juegos' de New Line Cinema, dirigida per John Francis Daley i Jonathan Goldstein. Els dos actors interpreten a Max i Annie, que tenen una nit de jocs setmanal de parelles i que es veu millorada quan el germà de Max, Brooks, organitza una festa amb un misteriós assassinat.

'Fortunata'

La tragicomèdia italiana 'Fortunata' de Sergio Castellitto explica el canvi de rumb que dóna la vida d'una mare divorciada que vol escapar del seu exmarit i muntar la seva pròpia perruqueria. L'arribada de l'amor a la seva vida canviarà tots els seus plans.

'El león duerme esta noche'

Des de França també arriba el drama 'El león duerme esta noche' de Nobuhiro Suwa. Jean, un cèlebre actor de cinema, s'instal·la de manera clandestina a una casa abandonada on va viure amb Juliette, el seu antic gran amor. Allà es trobarà amb un grup de nens que l'utilitzen per jugar a ser directors de cinema, de manera que el protagonista farà una reflexió del pas del temps. Al film hi actua el clàssic actor francès Jean-Pierre Léaud, qui va aparèixer amb molts dels llargmetratges de Truffaut.

'Hacerse mayor y otros problemas'

De la directora cinematogràfica Clara Martínez-Lázaro arriba la producció espanyola 'Hacerse mayor y otros problemas', que compta amb Silvia Alonso, Barbara Goenaga, Antonio Resines, Vito Sanz, María Esteve i Francesco Carril. La comèdia gira al voltant d'Emma, una noia que als seus 35 anys, sent que ha fracassat en la vida. Un dia, la seva amiga Lola la sorprendrà comentant-li que està embarassada i que vol que ella sigui la madrina del nadó que espera.

'Lou Andreas-Solomé'

Es tracta de la biografia de l'escriptora russa Lou Andreas- Solomé, una dona avançada al seu temps que va conèixer personalitats com Friedrich Nietzsche o Sigmund Freud i que es va relacionar amb artistes i escriptors de l'època, entre ells, va tenir un vincle afectuós amb el poeta Rainer Maria Rilke. Està dirigida per Cordula Kablitz-Post.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Fotos de cine

La familia Samuni
La familia Samuni
La familia Samuni
La familia Samuni
La familia Samuni

La familia Samuni

A la perifèria rural de la ciutat de Gaza, una petita comunitat d'agricultors, [..]

Prev
Next