Notícies | Cine

Alicia Vikander vs Angelina Jolie: quina encarna millor Lara Croft?

L'estrena de la nova pel·lícula de Tomb Raider permetrà decantar-nos per una o altra actriu
14-03-2018 15:19
0 vots
Angelina Jolie i Alicia Vikander. Youtube

Angelina Jolie i Alicia Vikander. Youtube

Falten pocs dies per a l'estrena de la nova adaptació del videojoc Tomb Raider. Aquest cop, Alicia Vikander relleva Angelina Jolie, que va encarnar a la protagonista dels lliuraments 'Lara Croft: Tomb Raider' (2001) i 'Lara Croft Tomb Raider: El bressol de la vida '(2003).

La primera part de l'aventura va ser tot un èxit, el qual va donar a Angelina Jolie la seva fama internacional, mentre que la segona va resultar ser un fracàs a la taquilla.

Ara 15 anys després de la primera cinta, Roar Uthang porta de nou a la gran pantalla la història de Lara Croft, una jove de 21 que va decidir investigar la desaparició del seu pare, que porta set anys desaparegut, el que el portarà fins a una tomba situada en una illa japonesa. En aquesta ocasió, l'actriu triada per donar vida a la protagonista és Alicia Vikander.

Tant Vikander com Jolie, sembla que tenen uns trets similars: morenes, cabellera llarga, ulls foscos i un cos d'infart, però quina de les dues encarnarà millor a l'heroïna Lara Croft?

Alicia Vikander, guanyadora de l'Oscar a millor actriu de repartiment per 'La noia danesa', ha estat captada realitzant diferents acrobàcies a l'aire lliure, sostinguda d'unes cordes, però tot i així molt opinen que el cos atlètic de l'ex de Brad era superior al d'Alicia, ja que es veia clarament molt més treballat i musculat.

La cinta arribarà als cinemes en pocs dies i aquí, els fanàtics podran decidir quina de les dues actrius reflecteix millor l'esperit del conegut personatge del videojoc Lara Croft.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

L'actor Rowan Atkinson al film 'Johnny English: de nuevo en acción'

Rowan Atkinson torna a donar vida a Johnny English en una nova comèdia d'espionatge

L'humor negre de 'Matar a Dios' dels directors catalans Albert Pintó i Caye Casas arriba als cinemes

Fotos de cine

Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer

Enamorado de mi mujer

El Daniel es troba amb el seu amic Patrick, a qui no veia des de fa molt [..]

Prev
Next