Notícies | Cine

Estrenes

Javier Bardem i Charlize Theron protagonitzen 'Diré tu nombre' de Sean Penn

'Lion', 'Vivir de noche' i 'Billy Linn' arriben divendres als cinemes
25-01-2017 08:42
0 vots
Bardem i Theron al film 'Diré tu nombre', de Sean Penn. ACN

Bardem i Theron al film 'Diré tu nombre', de Sean Penn. ACN

Javier Bardem torna a la gran pantalla compartint protagonisme amb Charlize Theron en un nou film de l'actor i director Seann Penn, 'Diré tu nombre'. La pel·lícula explica la relació entre la directora d'una organització humanitària en missió a Libèria i un metge que treballa a la zona, confrontant les seves respectives visions sobre la resolució d'aquests tipus de conflictes. D'altra banda, divendres s'estrena el drama ambientat a l'Índia 'Lion' (amb sis nominacions als Oscar); el film del respectat director Ang Lee, 'Billy Linn'; la nova pel·lícula com a director de Ben Affleck ('Argo', 'Adiós pequeña adiós'), 'Vivir de noche'; i el film d'animació 'Ballerina', doblat i subtitulat al català en algunes sales.

'Múltiple'

M. Nigth Shyamalan dirigeix i signa el guió d'aquest thriller protagonitzat per James McAvoy i que explora la fascinant però fracturada ment d'un home. McAvoy dona vida a un home amb un trastorn d'identitat dissociatiu que compta amb fins a 23 personalitats diferents. Una d'aquestes el porten a segrestar tres joves.

'Lion'

Aquest drama dirigit per Garth Davis i protagonitzat per Rooney Mara, Nicole Kidman i Dev Patel explica la història de Saroo, un nen de cinc anys que es perd en un tren amb el qual recorrerà milers de quilòmetres per l'Índia fins que una parella australiana l'adopta. Vinc-i-cinc anys després, començarà a buscar la seva família perduda comptant només amb els seus records.

'Vivir de noche'

Joe Coughlins és un veterà de la Segona Guerra Mundial i, tot i ser fill d'un superintendent de la policia de Boston, viu al marge de la llei. És un gàngster amb un alt sentiment de la justícia i bon cor, que en el fons el fan vulnerable tant en els negocis com en l'amor. 'Vivir de noche' compta amb Ben Affleck com a protagonista, junt amb l'actriu Sienna Miller.

'Billy Lynn'

Basada en la novel·la supervendes de Ben Fountain, narra la història d'un soldat interpretat per Joe Alwyn que torna a casa, on és rebut com un heroi per la seva participació en una batalla a l'Iraq. Un cop als Estats Units, Billy Linn fa una gira per explicar les seves gestes, tot i que la cinta mostra el què realment va passar a l'escamot i el contrast amb com ho percep la societat americana.

'Como perros salvajes'

Protagonitzada per Nicolas Cage i Willem Dafoe, aquesta pel·lícula d'acció explica la història de tres ex convictes contractats per portar a terme un segrest a Los Angeles. Però la missió no surt com esperaven i tots tres es veuen obligats a una fugida i intentar no tornar a la presó sigui com sigui. 'Como perros salvajes' està dirigida per Paul Schrader.

'Ballerina'

Es tracta d'una pel·lícula animada i ambientada a la França del 1879, que arriba als cinemes també doblada al català i en VOSC. El gran somni de Felicia, una nena que viu en un orfenat de la Bretanya després de perdre els seus pares, és convertir-se en ballarina i per aconseguir-ho comptarà amb l'ajuda del seu amic Víctor, amb qui compartirà aventures a París. Un cop a la capital francesa, es farà passar per una altra persona per estudiar a la Grand Opera House.

'Diré tu nombre'

Javier Bardem i Charlize Theron protagonitzen aquest film de Sean Penn que narra la història d'una directora d'una organització d'ajuda humanitària que, durant una missió de resta a Libèria, coneix un metge que ha dedicat la seva vida a treballar en els països més perillosos del continent. Tots dos inicien una relació, però la passió que comparteixen per salvar vides es tan intensa com oposades les seves opinions sobre com resoldre els conflictes que els envolten.

'Las plantas'

Una jove de 17 anys, la Florencia, s'ha de fer càrrec del seu germà en estat vegetatiu mentre la seva mare està internada. Fan dels còmics i de 'l'anime', descobreix en un traster un còmic antic que narra una invasió d'esperits vegetals amb poders per a posseir humans, mentre mira de calmar la seva soledat explorant la seva sexualitat amb desconeguts a través d'internet. Dirigida per Roberto Doverias, 'Las plantas' juga amb el gènere fantàstic i la iniciació sexual per explicar el món en què viu la protagonista, el seu germà i el seu entorn.

'El último rey'

'El último rey' narra una guerra civil a Noruega l'any 1206. Mentre el rei agonitza, neix un fill il·legítim seu que, des del primer moment, serà perseguit pels enemics del seu pare. Però dos soldats fidels al rei mort estaran disposats al que sigui per salvar-lo i convertir-lo en el nou monarca. Aquesta producció noruega està dirigida per Nils Gaup.

'Somnia. Dentro de tus sueños'

Dirigit per Mike Flanagan, aquest film de terror explica la història del Cody, un nen a qui li fa por dormir. Els seus pares adoptius, Jessie i Mark, creuen inicialment que l'origen d'aquesta fòbia és el passat traumàtic del nen, però aviat descobreixen que els seus somnis es projecten en la realitat i que sovint són malsons letals. Tots dos hauran de descobrir que s'amaga sota els somnis del nen.

'El imperio de las sombras'

Thriller d'espies dirigit pel coreà Kim Jee-woon ple de seqüències d'acció i tensió extrema. La pel·lícula s'ubica a finals dels anys 20, durant l'ocupació japonesa de Corea, i narra un joc d'espies entre un grup de la resistència i els japonesos que intenten detenir-los. El film va ser presentada al Festival de la Venecia i ha estat escollida per Corea per representar el país als Oscars.

'El fin de ETA'

Aquest documental, dirigit per Justin Webster, explica les trobades de l'expresident del Partit Socialista d'Euskadi (PSC), Jesús Eguiguren, i el líder de Batasuna, Arnaldo Otegi, a Elogiar (Guipúscoa) entre els anys 2000 i 2004. Tots dos van mantenir un diàleg al marge dels partits als quals representaven en una època en què ETA continuava molt activa, amb 25 morts l'any 2000. La victòria socialista el 2004 va canviar el panorama i aquelles trobades exploratòries van passar a ser alguna cosa més.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Espectadors en una sala de cinema.

Saps quin és el major fracàs de la història del cinema?

Hi ha una sèrie de títols que no van respondre les seves expectatives de facturació

Sophie Turner.

Sophie Turner té nova sèrie després del final de «Juego de Tronos»

L'actriu serà una de les grans apostes de la nova plataforma de streaming Quibi

Aquestes són les estrenes de cine més esperades d'aquesta tardor

Arriben «Star Wars: El ascenso de Skywalker», «Frozen II» i «Jumanji», entre moltes més

Fotos de cine

Downton Abbey
Downton Abbey
Downton Abbey
Downton Abbey
Downton Abbey

Downton Abbey

La família Crawley i els seus servents es preparen per al moment més crucial [..]

Prev
Next