Notícies | Cine

Estrenes

'La substància' de Lluís Galter sobre la rèplica japonesa de Cadaqués arriba al cine

La pel·lícula biogràfica sobre Max Perkins 'L'editor de llibres' i l'òpera prima de Nely Reguera 'María y los demás' s'estrenen aquesta setmana
06-12-2016 11:10
0 vots
'La substància' de Lluís Galter sobre la rèplica japonesa de Cadaqués arriba al cine

'La substància' de Lluís Galter sobre la rèplica japonesa de Cadaqués arriba al cine

'La substància', el documental del director de 'Caracremada', Lluís Galter, s'estrena aquest dimecres als cinemes. La cinta s'endinsa en la història de l'empresa xinesa que el 2010 va visitar la localitat empordanesa de Cadaqués per inspirar-se i construir una rèplica del poble a les seves terres de la mà de Tingtin, una jove emprenedora que ha adquirit un apartament en el qual es pot refugiar del bullici de la gran ciutat. L'òpera prima de Nely Reguera, 'María y los demás', també irromp a la gran pantalla. Presentada a Sant Sebastià, la cinta se centra en María (Bárbara Lennie), que es veu obligada a reorganitzar la seva vida quan el seu pare anuncia que es casa amb la seva infermera. El 'biopic' sobre Max Perkins 'L'editor de llibres', protagonitzada per Jude Law, Colin Firth, Nicole Kidman i Dominic West i dirigida per Michael Grandage, també arriba als cinemes doblada al català.

'La substància' és el nou llargmetratge del director de 'Caracremada', Lluís Galter. La cinta s'endinsa en la història de l'empresa xinesa que el 2010 va visitar la localitat empordanesa de Cadaqués per inspirar-se i construir una rèplica del poble a les seves terres. Kadakaisi és el resultat del projecte, un lloc que el director visita de la mà de Tingtin, una jove emprenedora que ha adquirit un apartament en el qual es pot refugiar del bullici de la gran ciutat.

'María y los demás'

Presentada al Festival de Sant Sebastà, l'òpera prima de Nely Reguera narra la història de María (Bárbara Lennie), una noia que sempre ha cuidat el seu pare i els seus germans des de la mort de la seva mare. Responsable i controladora, sempre ha estat el pilar de la família, però tot canvia quan el seu pare anuncia que es casa amb Cachita, la seva simpàtica infermera. A partir d'aquest moment, María sent que ha arribat el moment d'atrevir-se a viure la seva pròpia vida.

'Paterson'

Dirigida per Jim Jarmusch i amb Adam Driver i Golshifteh Farahani en el repartiment, la cinta se centra en la història d'en Paterson, un conductor d'autobús de la ciutat que porta el seu mateix nom, previsible i rutinària. Per contra, el món de la seva dona Laura és sempre canviant. S'estimen i es donen suport. La pel·lícula s'endinsa silenciosament amb els triomf i derrotes de les seves vides diàries recreant-se en la poesia que sorgeix dels petits detalls.

‘Migas de pan’

Divendres s’estrena ‘Migas de pan’, la representant uruguaiana que competirà als Òscar per la millor pel·lícula de parla no anglesa. La cinta està inspirada en històries de vida de preses uruguaianes torturades durant la dictadura. La protagonista, Liliana Pereira (Cecilia Roth-Justina Bustos) torna al seu país on s’haurà d’enfrontar amb el seu dur passat.

'Hasta el último hombre'

Mel Gibson dirigeix la cinta 'Hasta el último hombre'. El protagonista del film, Desmond Doss (Andrew Garfield), és un home contrari a la violència, és aliat de l'exèrcit dels EUA per servir com a metge al Japó en plena II Guerra Mundial. Tot i el recel amb el qual és rebut, demostra el seu valor salvant 75 homes ferits a Okinawa guanyant-se, així, el respecte dels soldats.

'L'editor de llibres'

Jude Law, Colin Firth, Nicole Kidman, Guy Pearce, Laura Linney i Dominic West protagonitzen 'L'editor de llibres', dirigida per Michael Grandage, una cinta que arriba als cinemes (subtitulada al català en algunes sales). Thomas Wolfe és un escriptor amb molt talent però incapaç de gestionar la seva creativitat. El seu èxit i reconeixement arribaran gràcies al seu editor, Max Perkins, descobridor d'autors com Hemingway, Steinbeck i Fitzgerald. La cinta és un biopic de Perkins, que va dedicar milers d'hores a polir els defectes de la literatura de Wolfe. Però, sobretot, va compartir amb ell i la seva dona una extraordinària història d'amistat.

'Fiesta de empresa'

Jennifer Aniston, Jason Bateman, Olivia Munn i T. J. Miller protagonitzen la comèdia 'Fiesta de empresa'. Amb la finalitat d'aconseguir un gran client per a una empresa, un grup d'executius organitza una festa èpica, que acaba convertint-se en una celebració fora de control.

The Vessel (El Navío)

Debut cinematogràfic de Julio Quintana, 'The Vessel' se situa en un petit poble devastat per un terrible tsunami. Deu anys després del tràgic succés en què una escola de primària va acabar totalment destruïda, matant els nens al seu interior, l'únic supervivent de la catàstrofe, Leo, reconstruirà l'escola de manera misteriosa. Martin Sheen protagonitza la pel·lícula amb actors com Lucas Quintana i Jacqueline Duprey.

'Las apariencias engañan'

La comèdia 'Las apariencias engañan' narra la història d'un matrimoni que es veu embolicat amb una trama d'espionatge internacional quan descobreixen que els seus aparentment perfectes nous veïns treballen com espies per al govern.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

L'actor Rowan Atkinson al film 'Johnny English: de nuevo en acción'

Rowan Atkinson torna a donar vida a Johnny English en una nova comèdia d'espionatge

L'humor negre de 'Matar a Dios' dels directors catalans Albert Pintó i Caye Casas arriba als cinemes

Fotos de cine

Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer
Enamorado de mi mujer

Enamorado de mi mujer

El Daniel es troba amb el seu amic Patrick, a qui no veia des de fa molt [..]

Prev
Next