Notícies | Cine

Estrenes

La nova pel·lícula d'Isaki Lacuesta i Isa Campo 'La propera pell' s'estrena als cinemes

L'adaptació del 'best-seller' 'La chica del tren' i 'El contable' també irrompen a la gran pantalla
19-10-2016 06:49
0 vots
Isaki Lacuesta donannt instruccions als actors. ACN

Isaki Lacuesta donannt instruccions als actors. ACN

La nova pel·lícula d'Isaki Lacuesta i Isa Campo 'La propera pell' arriba aquest divendres als cinemes per oferir una relectura del gènere 'thriller' passant pel sedàs d'uns personatges quotidians amb vides convencionals. Un noi torna a casa després de vuit anys desaparegut. El misteri i el drama apareixen quan, al seu entorn, comencen a dubtar sobre si és qui diu ser o un intrús. L'adaptació cinematogràfica del famós best- seller escrit per Paula Hawkins 'La chica del tren', també copa les estrenes cinematogràfiques, i dóna vida a una dona que canvia de vida després del seu divorci i, de sobte, es veu com principal sospitosa d'una investigació policial. El film 'El contable', protagonitzada per Ben Affleck, arriba a la gran pantalla per abordar la història d'un geni de les matemàtiques que utilitza el seu do per treballar per a organitzacions delictives.

'La propera pell'

La nova proposta d'Isalki Lacuesta i Isa Campo 'La propera pell' és un 'thriller' dramàtic protagonitzat per Emma Suárez, Sergi López, Alex Monner i Bruno Todeschini. La cinta ofereix una relectura del gènere 'thriller' passant pel sedàs d'uns personatges quotidians amb vides convencionals. Un noi torna a casa després de vuit anys desaparegut. El misteri i el drama apareixen quan, al seu entorn, comencen a dubtar sobre si és qui diu ser o un intrús. La cinta es va estrenar al Festival Internacional de Cinema Fantàstic – Sitges 2016.

'La chica del tren'

'La chica del tren' és una adaptació del famós best- seller escrit per Paula Hawkins que ha venut més de dos milions de llibres a tot el món. Rachel Watson (Emily Blunt) és una dona amb problemes d'alcoholisme que no ha superat el seu divorci. Per això, cada matí quan va a la feina en tren imagina la vida perfecta d'una família que viu a costat de la via. Tot es complica el dia que Rachel observa un impactat succés relacionat amb aquesta casa i avisa la policia. La investigació traurà a la llum proves que la situaran a ella com una de les principals sospitoses, fins al punt que ni ella mateixa estarà segura de la seva innocència.

'El contable'

'El contable' és la història de Christian Wolf (Ben Affleck), un home amb dificultats socials i grans habilitats per als números que porta una doble vida. D'una banda, fingeix treballar en una petita gestoria però, realment, es guanya la vida com a assassí i comptable per a nombroses organitzacions delictives.

'Verano en Brooklyn'

'Verano en Brooklyn' se centra en la vida del Jake, de 13 anys, al qual la vida li canvia de cop i volta quan la seva família decideix anar a viure a Brooklyn, al pis on residia el seu avi abans de morir. Allà coneixerà a Tony, que ràpidament es convertirà en el seu millor amic i aliat. Els orígens diversos d'aquest noi, fill d'una immigrant que treballa en la planta baixa de l'edifici, mai havien estat un problema per a la seva amistat fins que les disputes dels seus pares per motius econòmics acaben situant-los en bàndols enfrontats.

'Mike y Dave buscan rollo serio'

La comèdia 'Mike y Dave buscan rollo serio' és una pel·lícula protagonitzada per Zac Efron i Adam DeVin, dos germans que volen donar un gir a la seva vida descontrolada. Un mes abans del casament de la seva germana i com a condició, els seus pares els imposen anar a l'esdeveniment acompanyats. Els germans busquen dues cites que aparentment són "serioses" però que acaben sent tot al contrari.

'Cuando tienes 17 años'

Damien, un jove de 17 anys fill d'un militar i una metgessa, és assetjat per Tom, un nen conflictiu que viu amb la seva mare malalta. La relació es posarà a prova quan la mare de Damien decideix proposar a Tom que vagi a viure amb ells.

'Hardcore Henry'

'Hardcore Henry' és una pel·lícula d'acció rodada íntegrament en primera persona. L'espectador es converteix en el protagonista de la cinta, un cyborg anomenat Henry que torna a la vida de la mà de la seva dona. Cinc minuts després, disparen al protagonista i segresten la seva dona. Serà llavors quan s'iniciarà una cursa per tot Moscou amb l'objectiu de buscar revenja.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Espectadors en una sala de cinema.

Saps quin és el major fracàs de la història del cinema?

Hi ha una sèrie de títols que no van respondre les seves expectatives de facturació

Sophie Turner.

Sophie Turner té nova sèrie després del final de «Juego de Tronos»

L'actriu serà una de les grans apostes de la nova plataforma de streaming Quibi

Aquestes són les estrenes de cine més esperades d'aquesta tardor

Arriben «Star Wars: El ascenso de Skywalker», «Frozen II» i «Jumanji», entre moltes més

Fotos de cine

Ghostland
Ghostland
Ghostland
Ghostland
Ghostland

Ghostland

La Pauline i les seves dues filles adolescents, la Beth i la Vera, hereten [..]

Prev
Next