Notícies | Cine

Quant falta per a l'estrena del Batman de Ben Affleck?

"Ben va anunciar la pel·lícula que dirigeix, protagonitza i escriu, crec que per llançar-la d'aquí a un any i mig", diu el president de Time Warner
26-09-2016 14:39
0 vots
 EP

EP

Des de la seva aparició a Batman v Superman: L'alba de la Justícia, a Esquadró Suïcida i la seva futura aparició, compartint de nou protagonisme amb Kal-El, Wonder Woman i companyia, els seguidors dels còmics de DC es pregunten quan s'estrenarà la pròxima pel·lícula en solitari del Batman de Ben Affleck. I segons les últimes informacions, podria quedar un any i mig perquè arribi a la gran pantalla.

El director general de Time Warner, Jeff Bewkes, durant la 25a Conferència Communacopia Anual de Goldman Sachs, va esmentar una possible data d'estrena per a la nova pel·lícula de Batman. "Ben va anunciar la pel·lícula de Batman que dirigeix, protagonitza i escriu, crec que per llançar-la d'aquí a un any i mig. Així que els plans es van complint", va declarar Bewkes.

L'equip de Warner Bros està més que satisfet amb la gran acollida que ha tingut entre el públic el Batman d'Affleck, considerat "un gran èxit". A causa de la popularitat de la qual gaudeix el personatge, els estudis volen posar en marxa el projecte com més aviat, i fixar una data d'estrena el més aviat possible.

El CEO de Time Warner creu que la pel·lícula en solitari de Batman donarà l'empenta que necessita l'univers cinematogràfic de DC. Una cosa que ja s'esperava que fes Esquadró Suïcida, pel·lícula que va tractar de solucionar alguns dels problemes que la crítica ha destacat de Batman v Superman. Ara les esperances estan posades en La Lliga de la Justícia, de nou amb Zack Snyder al comandament, que arribarà al novembre de 2017.

Si finalment la pel·lícula en solitari de Batman s'estrena dins d'any i mig, arribaria el mateix any que The Flash (març de 2018) i Aquaman (juliol de 2018), i després del primer lliurament de la Lliga de la Justícia. A més, DC ha fixat diverses dates per a títols que encara no s'han revelat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Aquestes són les estrenes de cine més esperades d'aquesta tardor

Arriben «Star Wars: El ascenso de Skywalker», «Frozen II» i «Jumanji», entre moltes més

Un fotograma d'American History X

Les cinc escenes més impactants de la història del cinema

Moments inoblidables i que han quedat gravats a les retines de qui els ha vist

Fotos de cine

Los informes sobre Sarah y Saleem
Los informes sobre Sarah y Saleem
Los informes sobre Sarah y Saleem
Los informes sobre Sarah y Saleem
Los informes sobre Sarah y Saleem

Los informes sobre Sarah y Saleem

La Sarah és jueva i regenta un cafè a Jerusalem Oest. El Saleem és un palestí [..]

Prev
Next