Notícies | Cine

Batman

'El caballero oscuro: La leyenda renace' tanca la trilogia de Nolan

Brendan Gleeson i Don Cheadle ofereixen una aplaudida comèdia negra a 'El irlandés'
19-07-2012 13:07
0 vots
Escena de la pel·lícula 'El caballero oscuro. La leyenda renace', amb Christian Bale ACN

Escena de la pel·lícula 'El caballero oscuro. La leyenda renace', amb Christian Bale ACN

'El caballero oscuro: La leyenda renace', l'última part de la trilogia de Chritopher Nolan sobre Batman arriba aquest divendres als cinemes i tanca amb un regust nostàlgic la renaixença del súperheroi de Gotham. Brendan Gleeson i Don Cheadle fan un duet a 'El irlandés', una comèdia negra que el seu director, John Michael McDonagh, considera una reorientació dels westerns clàssics. Noms de dona amb petjada dramàtica irrompen a la cartellera. 'Margaret' és un drama situat a Nova York amb una adolescent de inconformista, i 'Elena' mira cap a Rússia i té a una dona gran de lluitadora. A més, s'estrena l'espanyola 'Desechos', i 'Mister Nice', sobre un llegendari traficant de marihuana.

La trilogia de Christopher Nolan sobre el ratpenat més famós de la història que salvaguarda la ciutat de Gotham arriba a la fi. 'El caballero oscuro: La leyenda renace' és la última entrega del Batman que interpreta Christian Bale, que va començar el 2005 amb 'Batman Begins'. Tom Hardy, Gary Oldman, Morgan Freeman, Anne Hathaway, Michael Caine, Marion Cotillard i Joseph Gordon-Levitt completen el repartiment d'aquesta història de súperherois de DC Comics.

Brendan Gleeson i Don Cheadle són un policia de províncies aficionat a les prostitutes i un agent de policia que han d'unir forces per seguir la pista d'una banda de traficants d'heroïna. John Michael McDonagh dirigeix aquesta comèdia negra, titulada 'El irlandés' , que qualifica de western del salvatge Oest al més pur estil de John Ford i Preston Sturges.

Després del reconeixement aconseguit amb 'El Regreso', el rus Andrey Smirnov torna amb una drama social a 'Elena'. El títol del film és el nom de la protagonista, una dona casada en segones núpcies amb un home ric que té un fill de l'anterior matrimoni com ella. Però la situació econòmica del seu fill no és la mateixa que la de l'actual marit i ella ordirà un pla perquè el seu fill i els seus néts tinguin oportunitats a la vida.

'Margaret' és un drama dirigit per Kenneth Lonergan amb Anna Paquin en el paper principal, una estudiant de 17 anys de Nova York que està convençuda d'haver provocat un accident de tràfic en què ha mort una dona. Matt Damon, Mark Ruffalo, Jean Reno, Matthew Broderick i J. Smith-Cameron completen les caracteritzacions d'aquesta història d'una noia que s'enfronta al món adult.

David Marqués dirigeix un repartiment encapçalat per Fernando Tejero a 'Desechos', un film rodat a Eivissa que explica la història de dos supervivent de la crisi. Kiko (Eric Francés) i Marcelo (Adrià Collado) comencen rellogant una habitació delimitada per un armari i acaben sota els directrius de Soto, que interpreta Tejero. Guillermo Toledo, José Luis García Pérez, Fele Martínez, i Antonia San Juan també hi juguen un paper.

'Mister Nice' explica la història del llegendari traficant de marihuana Howard Marks, que va presentar el film dimarts a Barcelona. Bernard Rose ha dirigit la pel·lícula que té a Marks com a protagonista i on hi actuen Rhys Ifans, Chloë Sevigny, Elsa Pataky i Luis Tosar. Es tracta d'una coproducció britànico-espanyola, sobre un home que ha estat físic nuclear, professor, músic, polític, escriptor, filòsof, fugitiu i espia i que es va convertir en un dels traficants més importants del planeta capaç de moure el 10% del tràfic mundial de cànnabis.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Vacaciones

Siguiendo las huellas de su padre y con la esperanza de construir ese vínculo familiar que tanto ansía, un Rusty Griswold ya mayor decide dar una sorpresa [..]

Més estrenes:

Actualitat

Juan Antonio Bayona i l'actriu Bryce Dallas Howard,

"Donarem al públic el que vol però no el que espera, aquest és el repte"

El director català assegura ningú li ha "tallat les ales" en el procés creatiu i que en tot moment Spielberg el va "empoderar"

Bayona estrena aquesta nit a Madrid «Jurassic World: el reino caído»

Els protagonistes de la cinta, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, seran a la "premiere" mundial

Fotos de cine

Pororoca
Pororoca
Pororoca
Pororoca
Pororoca

Pororoca

Cristina i Tudor Ionescu han format una família feliç amb els seus dos [..]

Prev
Next