Biblioteques en Girona

Biblioteca Miquel Martí i Pol

0 vots
https://lh6.googleusercontent.com/_g8ZiwQaIXN0/SsctR-_n2FI/AAAAAAAAAQA/R_M8JKOVXyE/s288/IMG_0538.jpg
https://lh6.googleusercontent.com/_g8ZiwQaIXN0/SsctR-_n2FI/AAAAAAAAAQA/R_M8JKOVXyE/s288/IMG_0538.jpg

C/ Montseny, 4 17150 - Sant Gregori

Telèfon: 972 429 005

La Biblioteca "Miquel Martí i Pol" és una entitat gestionada per l'Ajuntament de Sant Gregori i pertany al Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Va néixer el març del 1989, nomenada com a "Centre de lectura St. Gregori". La filosofia era funcionar com a espai lúdic plural destinat a cobrir diferents tipus de peticions procedents dels usuaris.

Uns anys més tard, el novembre del 1993, la Biblioteca era batejada amb el nom amb el qual la coneixem avui. L'acte fou presidit pel mateix poeta al qual va dedicada, en Miquel Martí i Pol.

Han passat uns anys i, en l'actualitat, és un servei municipal, obert a tothom i gratuït amb voluntat de fomentar i satisfer les necessitats d'informació, formació i lleure per al desenvolupament cultural, personal i social dels ciutadans; per tant la filosofia continua essent la mateixa: esdevenir un àmbit intercultural, intergeneracional, interdisciplinar i apropar-se com més millor a les activitats culturals i socials del poble.

Així doncs, dins el recinte de la Biblioteca hi ha un panell d'informació on hi podreu trobar temes tant diversos com les últimes activitats culturals (lleure, concursos, cursos, treball) portades a terme al municipi i rodalies.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Actes organizats a Biblioteca Miquel Martí i Pol

L'Enginy (in)visible. Dones i tecnologia: passat, present i futur

Exposicions

L'Enginy (in)visible. Dones i tecnologia: passat, present i futur

Lloc: Biblioteca Miquel Martí i Pol

Data: del 26 de Abril al 20 de Maig de 2021

Una exposició cedida per la Diputació de Girona on descobrirem el paper de la dona en l'àmbit tecnològic de la societat. [llegir +]
De:
Fins a: