Notícies | Agenda

Una promoció singular

Empúries, a les llaunes de Coca-Cola

L'Once il·lustra el cupó del 29 de novembre amb una imatge de l'Escala
0 vots
Llaunes de Coca-Cola emporitanes EMPORDA.INFO

Llaunes de Coca-Cola emporitanes EMPORDA.INFO

L'Escala és protagonista en un nou cupó de l'ONCE i a les llaunes de Coca-Cola
El sorteig es farà el 29 de novembre

El nom i la imatge de l'Escala i Empúries continuen demostrant un gran poder d'atracció i es poden veure ara en dos productes de gran projecció com són els cupons de l'ONCE -pel sorteig del dia 29- i les llaunes de Coca-Cola destinats als establiments de restauració.

L'ONCE dedica una sèrie de cupons del mes de novembre a 14 municipis catalans que es mouen entre els 5.000 i els 10.000 habitants aproximadament.  S'han editat 70 milions de cupons amb reproduint el nom i una imatge d'aquests municipis (cinc milions per cada un), els quals es podran adquirir arreu de l'Estat. Aquest matí, representants de l'ONCE a Figueres han entregat a l'alcalde de l'Escala, Estanislau Puig, una reproducció ampliada del cupó dedicat al municipi.

En el cas de l'Escala, s'ha optat per una vista amb el Cargol en primer terme, amb Empúries i el Canigó al fons. El sorteig dedicat al nostre municipi és el que tanca aquesta sèrie, que es va iniciar el dia 1 de novembre amb el cupó dedicat a Santa Maria de Palautordera.

Aquest no és el primer cop que l'ONCE reprodueix una imatge de l'Escala recentment. El 29 d'agost de l'any passat, concretament, reproduïa una imatge d'Empúries, coincidint amb una sèrie dedicada al centenari de la Costa Brava. Pocs dies després, el 12 de setembre, era la Lotería Nacional la que no només reproduïa una imatge de l'Escala als bitllets, sinó que feia el sorteig i l'emetia per TVE des del municipi.

Llaunes de Coca-Cola emporitanes

Pel que fa referència a Coca-Cola, la distribuidora a Catalunya d'aquesta marca, Cobega, ha decidit promocionar mitja dotzena de monuments catalans a les llaunes que es poden trobar als bars i establiments de restauració (les allargades). Entre aquests no hi podia faltar Empúries, un dels més visitants i emblemàtics del país i punt d'entrada a la península de grecs i romans. Es reprodueix, dins una silueta de l'ampolla clàssica de Coca-Cola, un dibuix que representa un romà que plora la pèrdua de l'esplendor de la ciutat.

Altres monuments que es poden veure a les llaunes són la Sagrada Família, la Casa Batlló, l'estàtua de Colom i Montjuïc. Aquestes imatges es difondran durant un any a través de les llaunes que es distribueixen per tota Catalunya.

En els darrers mesos l'Escala també ha projectat la seva imatge en programes de televisió com el Divendres (TV3) -emès durant quatre dies des del nostre poble-, Terra d'Amfitrions (Xarxa de Televisions Locals), Km33 (TVC) o el Megaplayback (Antena3) o, fa poques setmanes, amb el rodatge del videoclip de La Porta dels Somnis per a la cançó "Aire lliure".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a: