Notícies | Agenda

Els Aiguamolls i Cap de Creus

Passejada per commemorar el Dia Europeu dels Parcs Naturals

La commemoració és el 24 de maig i l'activitat conjunta tindrà lloc diumenge, dia 27
24-05-2012 09:09
0 vots
Aiguamolls de l'Empordà Emporda.info

Aiguamolls de l'Empordà Emporda.info

Aquest dijous, 24 de maig, es commemora el Dia Europeu dels Parcs Naturals, i és per aquest motiu que Aiguamolls i Cap de Creus han organitzat una activitat de descoberta del territori a través d'una sortida guiada amb lectura de textos i tast de productes de la terra. La sortida es farà aquest diumenge, dia 27, i el programa és el següent: S'ha fixat el punt de trobada, a les 9 del matí, a l'Institut Castelló d'Empúries, per agafar un autorcar per anar a Sant Pere de Rodes. La resta del recorregut es farà caminant. Des d'allà, la ruta porta fins a Sant Salvador, per baixar després cap a Mas Ventós, també conegut com la balconada de la plana. L'excursió seguirà cap a Pau, per fer parada al celler Empordàlia i obrir boca per posteriorment dinar a Vilaüt. El recorregut acaba al lloc de sortida.

El preu són 4,5 euros, per al transport i l'activitat. El tast és gentilesa d'Empordàlia. Atès que coincideix amb el dia de La Marató de TV3, es recolliran de manera voluntària les aportacions que els participants vulguin fer. Cadascú s'ha de portar el seu dinar. Les places són limitades i les reserves s'han de fer al Parc Natural de Cap de Creus (telèfon 972 19 31 91 / correu-e pncapcreus@gencat.cat).

D'altra banda, el mateix dia 27, al Parc Natural dels Aiguamolls, s'ha organitzat una visita guiada familiar, a les 10.30h., i un taller de contecològics, a les 12.15h, també amb motiu de la celebració del Dia Europeu dels Parcs Naturals. Aquestes activitats són gratuïtes.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
De:
Fins a:

Televisió

Deixa el teu comentari
Ruptures, discussions, gelosia i amor en el desenllaç del 'reality' més seguit de la [..]